Foto: EPA/CHRISTOPHER PIKE, Printscreen/Instagram

veliki nole

ĐOKOVIĆ ŠALJE POMOĆ UKRAJINI? Ukrajinac sa ratišta objavio PORUKE KOJE JE DOBIO OD NOVAKA: Evo šta mu je Nole poručio! (FOTO)

Ukrajinski teniser koji se trenutno nalazi u vojsci u Kijevu gde je spreman da brani državu od napada Rusije, objavio je sadržaj poruka koje mu je slao Novak Đoković.

Tenis
> 14:25h

Najbolji teniser sveta se javio Ukrajincu kada je čuo da se prijavio u vojne rezerve, a Stahovski je u jednom intervjuu otkrio da su Rafael Nadal i Rodžer Federer odlučili da mu se ne obrate.

Nekoliko dana kasnije, Sergej, koji je branio Đokovića tokom drame u Australiji, otkrio je i šta mu je poručio Srbin.

- Stako, kako si čoveče? Jesi li na ratištu? Mislim o tebi i nadam se da će sve brzo da se smiri. Molim te, reci mi koji je najbolji način da pošaljem pomoć... Finansijsku ili bilo kakvu drugu pomoć - poručio je Đoković Stahovskom.

Ukrajinac je početkom godine doneo odluku da završi karijeru, a dešavanja u njegovoj državi naterala su ga da obuče uniformu uprkos činjenici da je zbog toga naišao na nerazumevanje supruge.

Nedavno je poručio da njegova deca ni ne znaju gde se nalazu, a u jednoj od objava na Instagramu poručio je da će Vladimiru Putinu da pleše na grobu.

Poznato je da Sergej ima veliko poštovanje prema Novaku Đokoviću, a sada je u potpunosti jasno da je njihov odnos obostran.

Kurir sport

Bonus video: