Foto: Printscreen/youtube/Entertainment Tonight

NIJE MU PRVI PUT

BRAT SLAVNOG MUZIČARA PONOVO OPTUŽEN ZA BRUTALNO NASILJE: Slomio verenici TRI REBRA, preti mu nova ZABRANA PRILASKA!

Pop kultura

Bivša verenica Arona Kartera, Melani Martin, tvrdi da joj je mlađi brat slavnog Nika Kartera iz Bekstrit Bojsa slomio tri rebra u toku nedavne svađe, piše Page Six.

U zahtevu za zabranu prilaska, Martin navodi da se 21. februara sukobljeni par posvađao, što je preraslo u nasilje.

“Posvađali smo se zbog toga što sam razgovarala s drugim muškarcem u vreme kad smo napravili pauzu u vezi”, napisala je manekenka u sudskom dokumentu do kojeg je došao The Blast.

“Udario me je šakom u levo rebro i gurnuo me. Bol sam osetila tek nakon nekoliko dana, a onda sam izašla iz kuće jer mi je pretio da će mi dati zabranu prilaska”, navodi.

Priložila je lekaru dokumentaciju koja naizgled potvrđuje postojanje barem jednog slomljenog rebra. Martin koji s pevačicom deli sina po imenu Prins Lirik Karter, kaže da je izbacio nju i njihovo dete iz svog doma u Los Anđelesu.

“Dakle, izbačeni smo na ulicu, morali smo da ostanemo kod prijatelja i podneti ovu prijavu nakon posete lekaru”, napisala je.

Dokumenti otkrivaju da je dete trenutno na sigurnom, a zatim će se odlučiti o starateljstvu nad njim.

“Ja ću biti s detetom dok sud ne odluči o zakonitostima. Mislim da Aron mora što pre da ode na terapiju kontrole besa”, navela je.

Martin smatra da je svađa počela zbog lekova.

foto: Profimedia

“Mislim da je taj dan uzeo previše tableta, što je dovelo do agresije. Verovatno se ni ne seća da je to uradio", napisala je te dodala:

“Mislim da mu treba savetovanje o tome kako da kontroliše svoj bes. Veoma je ljubomoran i mora biti racionalniji jer se ni ne seća da je to uradio", zaključila je.

Ovo nije prvi put da je buran par pod okom javnosti.

Prošlog decembra par se razišao i Karter je na Instagramu izjavio da je "zarobljen" u svojoj spavaćoj sobi jer Martin "neće da napusti njegovu kuću". Manje od nedelju dana kasnije ponovo su bili zajedno.

I samo nedelju dana nakon što je u novembru dočekao sina, Karter je na Tviteru objavio da raskida s Martin zbog “velike laži” o njegovoj sestri bliznakinji, Ejndžel Karter.

Par se verio u junu 2020, nekoliko meseci pre nego što je Martin uhvaćen zbog krivičnog dela porodičnog nasilja i pušten uz kauciju od 50.000 dolara.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video: