Najnovije vesti

POZNATI PEVAČ DOBIO ĆERKU I DAO JOJ NEOBIČNO IME: Našao se u centru skandala kada je njegovoj trudnoj supruzi PRETIO DEVER! (FOTO)
Foto: Profimedia

KONAČNO LEPE VESTI

POZNATI PEVAČ DOBIO ĆERKU I DAO JOJ NEOBIČNO IME: Našao se u centru skandala kada je njegovoj trudnoj supruzi PRETIO DEVER! (FOTO)

Pop kultura

Pevač Nik Karter, koji je bio član popularne grupe Bekstrit bojs, u emotivnoj objavi na Instagramu prvi put je pokazao novorođenu ćerkicu, ali otkrio i njeno neobično ime: Saoirs Rejn Karter.

"Mojoj neverovatno snažnoj supruzi. Dve godine sam te gledao kako prolaziš kroz najteže stvari kojima suprug može da svedoči. Prolazila si uspone i padove trudnoće nadajući se da ćemo možda, uz malo pomoći odozgo, doći do ove tačke , napisao je Karter čija je 36-godišnja supruga Loren doživela spontani pobačaj pre nego je ostala trudna sa Saoirs.

"Nikad neću zaboraviti kad si me upitala šta želim za rođendan, a ja sam rekao ništa. Duboko u sebi znao sam šta zaista želim. Kada si 28. januara 2019. izašla iz kupatila s pozitivnim testom na trudnoću, znao sam da nam se Saoirs vraća. Želim da ti zahvaliti jer si mi dala život, ljubav i porodicu koju sam oduvek hteo. Ti si prava ratnica i volim te", zaključio je ponosni suprug i otac.

Osim devojčice koja je rođena pre nekoliko dana, Nick i Loren imaju i trogodišnjeg sina Odina Reina kojeg su uspeli da dobiju usprkos poteškoćama sa začećem.

Podsetimo, nedavno je u centru svetske pažnje niko Nikov mlađi brat Aron, zbog brojnih skandala koji su se povezivani s njegovim imenom. 

Mlađi pevačev brat je prvo u jednoj emisiji priznao da boluje od šizofrenije, akutne anksioznosti, manične depresije i bipolarnog poremećaja. Nakon toga se pojavila informacija da je Nik zatražio sudsku zabranu pristupa za Arona, jer je pretio njegovoj ženi i nerođenom detetu. Poslednja u nizu je bila tetovaža Rijane kao meduze, koja od skoro krasi pola Aronovog lica.

foto: Printscreen/youtube/Entertainment Tonight

Kurir.rs/Foto: Profimedia

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...