POLA LICA MU U TETOVAŽAMA! Brat Nika Kartera ponovo zabrinuo sve: A tek da vidite čiji je lik IZABRAO ZA UKRAS! (FOTO)
Foto: Profimedia

skandalozno

POLA LICA MU U TETOVAŽAMA! Brat Nika Kartera ponovo zabrinuo sve: A tek da vidite čiji je lik IZABRAO ZA UKRAS! (FOTO)

Pop kultura -

Aron Karter, problematični mlađi brat popularnijeg Nika Kartera, ponovo je šokirao javnost. Ovoga puta on je pokazao novu tetovažu na licu, a reklo bi se da se fanovima ovaj potez nimalo nije dopao.

Naime, on je pola lica "ukrasio" tetovažom Rijane kao meduze, po uzoru na njenu naslovnicu iz 2013. godine, kada se razgolićena fotografisala za jedan popularni magazin.

Dok se tetovirao, policija je primila nekoliko poziva za izlazak na teren, a mnogi su pokušali da spreče pevača u ovoj nameri. Ispod objavljene fotografije ponosnog Aarona na Instagramu, nisu birali reči.

"Ne mogu da verujem , izgledaš i ponašaš se kao klovn. Moraš da potražiš pomoć, potpuno si izgubio kompas", jedan je od mnogobrojnih zabrinutih komentara.

U poslednje vreme, Aron je u centru pažnje zbog mnogobrojnih skandala. Prvo je zaratio sa svojim starijim bratom, a Nik koji je svojevremeno žario i palio među mlađom publikom sa svojim bendom Bekstrit bojs, zatražio je sudsku zabranu priilaska za mlađeg brata nakon što je Aron pretio njegovoj ženi.

U seriji optužbi na društvenim mrežama Karter je na društvenim mrežama napisao i da ga je rođena, pokojna sestra Lesli seksualno napastvovala kada je bio dete. Lesli Karter je 2012. godine preminula od predoziranja, a mnogi su u poslednje vreme jednako zabrinuti za Kartera mlađeg.

Kurir.rs/Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja