SVI MISLE DA SE DROGIRA, A POZNATI PEVAČ ŠOKIRAO: Nekada je mislio da ima HIV, a sada je PRIZNAO od čega BOLUJE! Ima čak 4 DIJAGNOZE!
Foto: Printscreen/youtube/Entertainment Tonight

ISPOVEST

SVI MISLE DA SE DROGIRA, A POZNATI PEVAČ ŠOKIRAO: Nekada je mislio da ima HIV, a sada je PRIZNAO od čega BOLUJE! Ima čak 4 DIJAGNOZE!

Pop kultura -

Američki pevač Aron Karter (31), mlađi brat člana grupe Backstreet Boys Nika Kartera, priznao je da boluje od šizofrenije, akutne anksioznosti, manične depresije i bipolarnog poremećaja.

Nekadašnja tinejdž zvezda i miljenik mladih devojaka širom sveta je o svojoj borbi sa spihičkim bolestima pričao u intervjuu američke TV emisije “The Doctors” koja će se emitovati danas i sutra.

Nakon priznanja, pevač je pokazao veliku plastičnu kesu punu različitih tableta koje mora da uzima za lečenje različitih stanja.

Aron se nakon svega obratio svojim fanovima, rekavši da je to njegova stvarnost i da nema šta da krije. Priznao je da je buran život koji vodi doprineo pogoršanju njegovog mentalnog zdravlja.

“Kroz svoje dvadesete prošao sam kroz bankrot, četiri puta sam bio u potpunosti švorc, izgubio sam sestru… Prošao sam kroz toliko različitih psihičkih stanja i sada sam tu gde jesam”, izjavio je Aron.

Nedavno je policija morala da reaguje u njegovom domu, a pevač je nakon raskida sa devojkom, koji je rezultirao zabranom pristupa, nekoliko puta viđen kako kupuje oružje.

SIako mnogi imaju loše mišljenje o njemu, Aron još uvek rasprodaje koncerte zarađuje milione. Sa bratom Nikom je u lošim odnosima, a neki fanovi su uvereni da je zavistan od ilegalnih supstanci.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Foto: Printscreen/youtube/Entertainment Tonight

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track