Foto: Profimedia

holivud

NIJE ŽELEO DA SE OŽENI, NI DA IMA DECU: Amal otkrila do sada NEPOZNATE DETALJE iz braka sa Džordžom Klunijem

Pop kultura

Amal i Džordž Kluni su jedan od najpoznatijih parova Holivuda, a supružnici redovno oduševljavaju javnost činjenicom da uspevaju da sačuvaju skladan brak ispunjen poštovanjem i ljubavlju, te da im je pošlo za rukom da detalje o svojoj intimi sačuvaju samo za sebe.

O svom privatnom životu ne vole da pričaju previše, već svoju sreću sebično čuvaju samo za sebe, ali bez obzira na to, gde god da se pojave zrače emocijama.

foto: Profimedia

Međutim, Amal Kluni je ipak odlučila da otkrije ponešto, pa je dala nedavno intervju za časopis "Time", u kome je otkrila kako je to biti supruga poznatog holivudskog glumca, a u isto vreme i majka četvorogdišnjih blizanaca, pa i aktivistkinja za ljudska prava.

"Brak je divan. U svom suprugu imam partnera koji je neverovatno inspirativan i podržava me, a imamo dom ispunjen ljubavlju i smehom", rekla je lepa crnka, koja je dodala da je uloga majke lepša nego što je očekivala, kao i to da su Ela i Aleksandar velika radost za nju i Džordža.

"To je radost veća od svega što sam ikada mogla da zamislim. Toliko sam srećna što sam pronašla ljubav svog života i što sam majka - tako postižem ravnotežu", dodala je ona.

foto: EPA / Thibulat Vandermersch

Podsetimo, i sam Kluni se osvrnuo na svoj brak pre nekoliko meseci, kada je u podkastu "WTF With Marc Maron" rekao da je Amal "najneobičnija, najpametnija, najbriljantnija i prelepa žena koju je ikada sreo" i da "ne može da bude srećniji nego što je sad".

On je tom prilikom istakao i da nikada nije nameravao da se venča, ali da se njegov stav naprasno promenio kada je upoznao ovu advokaticu.

foto: Profimedia

"Slušaj, nisam želeo da se ženim. Nisam hteo da imam decu. A onda je ovo izuzetno biće ušetalo u moj život i jednostavno sam se ludo zaljubio", priznao je jedan od najpoželjnijih holivudskih muškaraca.

Supružnici su se prvi put javnosti predstavili kao par u oktobru 2013. godine, a već godinu dana kasnije, stali su na ludi kamen i to u Veneciji.

(Kurir./Blic Žena)

Bonus video: