realna priča

ANĐELKA ISPRIČALA ANEGDOTU IZ SVOG ŽIVOTA, SVI SE HVATALI ZA STOMAK OD SMEHA Slagala oca za bitnu stvar, pa je on saznao A ONDA...

Pop kultura

Gošća večerašnje epizode emisije Realna priča autorke Isidore Lukić bila je poznata srpska glumica Anđelka Prpić.

Anđelka je u jednom trenutku ispričala anegdotu od koje čete se, verujemo smejati.

- Otišla sam u školu autom, pa smo odlučili da pomegnemo sa nekog časa. Deco, to nemojte da radite. Možete, ali d akežete sve. A ja sam krila. Kad sam se vraćala u školu sa drugaricama u priči i udarim auto u neki auto ispred sebe. Samo smo se dotakli automobilima. Pošto je taj auto bio neki službeni, taj čovek je "vršio uviđaj" lezi dole, gledaj šta je bilo - počela je Anđelka Prpić sa pričom.

foto: Kurir televizija

Anđelka je ispričala hronološki šta se sve dešavalo, ali se setila detalja sa blatom.

- Taj čovek je vozio nekog Juga, koji je imao plastični branik, koga da hoćeš da polomiš ne možeš. A moj se rascvetao (branik). Pošto je tog dana padala kiša, ja sam uzela blato i zamazala branik blatom. I legla kao popodne da spavam i došao je tata. Budi me i kaže, neko ti je udario auto. I ja kažem kao "A, gde..". Kaže on - ne mogu da verujem i zamisli da zamažu blatom. Zamisli kakvi su ljudi - rekao je tata tada - kaže kroz smeh Anđelka.

- I ja kao kažem - STRAŠNO - ispričala je Anđelka.

foto: Kurir televizija

A onda je ispričala kako je njen tata shvatio da je ustvari Anđelka udarila autom.

foto: Kurir televizija

- Došao je i rekao mi "udarila si auto, a". I ja kažem da jesam. A ustvari mene je video njegov najbolji prijatelj u gradu i pitao ga kako je "Kako je Đeka". Čovek je pitao kako sam ja, a ne da me nešto cinkari - rekla je Anđelka.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: