ZBOG OVOG DETALJA SVI SU GLEDALI U NJENE NOGE: Anđelka Prpić na premijeri ponela komad o kom SVAKA ŽENA SANJA, a evo i zašto FOTO
Foto: ATA Images

STIL POZNATE GLUMICE

ZBOG OVOG DETALJA SVI SU GLEDALI U NJENE NOGE: Anđelka Prpić na premijeri ponela komad o kom SVAKA ŽENA SANJA, a evo i zašto FOTO

Žena -

Glumica Anđelka Prpić važi za jednu od najbolje obučenih dama sa javne scene, što je i ovog puta ponovo dokazala. Ona se sinoć pojavila na premijeri filma "Leto kad sam naučila da letim" u jednostavnoj, ali elegantnoj odevnoj kombinaciji. Međutim, posebnu pažnju privukle su njene cipele.

Reč je o modelu koji potpisuje čuveni dizajner Manolo Blanik, i koji je proslavila Sara Džesika Parker, u ulozi Keri Bredšo iz franšize "Seks i grad". Upravo sa tim plavim Manolo salonkama Zverka je zaprosio Keri, i na taj način relativno stariji model salonki postao je vanvremenski.

Seks i grad
foto: Printscreen/Youtube

Cipele u kraljevsko plavoj boji, s visokim štiklama i upečatljivom svetlucavom šnalom u obliku kvadrata i dalje se prodaju po ceni od skoro 900 evra, i gotovo da ne postoji žena kojoj se ovaj model ne dopada.

Plavim salonkama nije odolela ni Anđelka Prpić, koja ih je savršeno uklopila uz jednostavno odelo u svetloroze boji. Čitav autfit Anđelka je upotpunila bordo tašnicom modne kuće "Prada" i minđušama marke "Šanel".

Leto kad sam naučila da letim
foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:14

ANĐELKA PRPIĆ OTVORENO O POSETI PSIHOTERAPEUTU: Normalno je imati LOŠE dane, osećam se dobro posle razgovora (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track