Foto: Shutterstock, Printscreen/Instagram

probija se

ČOMBE IZ SERIJE LUD, ZBUNJEN, NORMALAN OSVAJA HOLIVUD: Glumi u akcionoj komediji sa Bredom Pitom, kažu da će biti HIT (VIDEO)

Kultura

Glumac Miraj Grbić (45), koji je našoj publici najpoznatiji po ulozi Čombe iz serije "Lud, zbunjen, normalan", pojaviće se u još jednom holivudskom blokbasteru. Naime, on glumi u filmu "Bullet Train" u kojem glavnu ulogu ima Bred Pit.

Radi se o akcionoj komediji koja bi trebalo da stigne u bioskope 15. jula 2022. godine. "Bullet Train" ima sinonim jednog od najiščekivanijih filmova ove godine, a objavljen je i službeni trejler.

Film je snimljen prema romanu "Maria Beetle" japanskog autora Kotara Isake, a režirao ga je Dejvid Lič, koji je poznat po svom radu na "Deadpoolu 2" i "Brzima i besnima: Hobsu i Šou".

Radnja prati pet ubica koji se sretnu u brzom vozu i otkriju da njihove misije imaju nešto zajedničko. Pored Breda i Miraja, u filmu glumi još i Sandra Bulok.

Da podsetimo, Miraj se sa suprugom Marijom Omaljev Grbić 2013. godine iz Sarajeva preselio u Los Anđeles kako bi svoju karijeru izgradio u Holivudu. On se do sada, pored ostalog, pojavio u filmovima "Nemoguća misija: Protokol duh" i u najnovijem nastavku franšize "Brzi i žestoki" kao Rus. Pojavio se i u popularnim američkim serijama poput "S.W.A.T" i "Santa Clarita Diet".

Na Instagramu je otkrio i da snima film "DYAD".

Miraj i Marija venčali su se 2008. godine nakon tri godine veze, a prošle godine dobili su svoje prvo dete, ćerku Bili. Marija se proslavila u brojnim hrvatskim serijama poput "Ruže vjetrova" i "Doline sunca", a takođe je glumila u seriji "Lud, zbunjen, normalan" gde se pojavila u ulozi Barbare. Zaigrala je i u filmovima nemačke, američke, austrijske i turske produkcije.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: