Foto: Printskrin/Instagram

pojačanje

MEDVEDEV OBUKAO UNIFORMU UKRAJINE I BRANI KIJEV: Sergej Stahovski dobio pojačanje, pridružio mu se poznati teniser! (FOTO)

Bivši uspešni teniser pristupio vojsci Ukrajine

Tenis

Sergej Stahovski, bivši teniser iz Ukrajine, postao je planetarno poznat početkom sukoba između njegove zemlje i Rusije. Obukao je uniformu i došao u Kijev gde se stavio na raspolaganje vojsci.

foto: Printskrin/Jutjub

Danas je objavio vest, da mu se pridružio nekada četvrti teniser sveta Andrej Medvedev (47). Njih dvojica fotografisali su se u Kijevu, a Stahovski je odmah podelio fotografiju na društvenim mrežama. Najveći uspeh Medvedeva bilo je finale Rolan Garosa 1999. koje je izgubio od Andrea Agasija sa 2:3 u setovima.

Andrej Medvedev obavlja dužnost selektora Dejvis kup reprezentacije Ukrajine.

- Legenda svetskog tenisa Andrej Medvedev ostaje u Kijevu i spreman je da dočeka neprijatelja. Neverovatno mi je drago što vidim kapitena ukrajinske teniske reprezentacije. Patriota Ukrajine - napisao je Stahovski.

Sergej Stahovski (36) objavio je nedavno da je imao velikih problema u porodici, kada je odlučio da napusti suprugu, koja je inače Ruskinja, i njihovih troje dece. Putem društvenih mreža redovno obaveštava fanove širom sveta šta se dešava u Kijevu i kači fotografije u uniformi.

Kurir sport