STAHOVSKI SE OPET JAVIO IZ UKRAJINE I ŠOKIRAO: Moja žena je RUSKINJA, za nju je moj odlazak u rat bio IZDAJA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

sa prve linije

STAHOVSKI SE OPET JAVIO IZ UKRAJINE I ŠOKIRAO: Moja žena je RUSKINJA, za nju je moj odlazak u rat bio IZDAJA! (FOTO)

Tenis -

Ukrajinac napustio ženu i decu i otišao u Kijev

Sergej Stahovski, ukrajinski teniser, nalazi se kao pripadnik ukrajinske vojske u Kijevu. Unazad nekoliko dana svakodnevno se pojavljuje u medijima i redovno daje izjave za engleske portale, novine i TV stanice.

Sergej Stahovski
foto: Printskrin/Insatgram

Odluku o odlasku u rat za njega je bila veoma teška, posebno što je u Mađarskoj gde živi morao da ostavi suprugu i troje dece. Pogotovo što mu je žena Ruskinja, Anfisa Bulgakova, bivša manekenka.

- Moja žena bila je ljuta. Razumela je moje razloge i odluku, ali za nju je to bila izdaja. Ja je razumem. Nismo rekli deci gde sam otišao, ali će i oni sami uskoro razumeti. Nadam se da ću ponovo moći da je vidim i da joj se izvinim što sam otišao u vojsku - izjavio je Stahovski.

Inače, njegova supruga Anfisa Bulgakova već prvih dana specijalne intervencije Rusije u Ukrajini, pružila je podršku zemlji svog supruga. Objavila je na svom instagram profilu ukrajinsku zastavu sa trozupcem, sa porukom da se zaustavi rat.

- Bilo je teško doneti odluku. Imamo troje dece. Ali, da sam ostao kod kuće i da se nisam vrati u Ukrajinu, osećao bih se krivim. I sada se osećam krivim jer sam napustio porodicu. Bili smo na odmoru u Dubaiju kada je počeo rat i ništa nije nagoveštavalo da će se ovo dogoditi - rekao je Stahovski.

Anfisa Bulgakova i Sergej Stahovski su u braku od 2011. godine. U svetu mode nosila je nadimak Anfisa Beauty. Imaju troje dece, ćerku i dva sina.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track