LIVERPUL ODRAĐUJE, A BAJERN ZAVRŠAVA POSAO ZA NAJVEĆE KVOTE NA SVETU
Foto: Profimedia

LIVERPUL ODRAĐUJE, A BAJERN ZAVRŠAVA POSAO ZA NAJVEĆE KVOTE NA SVETU

Sport -

Koeficijenti 1,65 na Redse i 1,25 na Bavarce najjači u Mozzartu

Uzbuđenje dostiže vrhunac povratkom Lige šampiona na listu, a bukmejkeri Mozzarta ne miruju.

Za danas su spremili dve kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu, i logično, odnose se na najkvalitetnije kontinentalno takmičenje.

Sjajan učinak Liverpula u Milanu sredinom prošlog meseca doneo je Redsima udobno vođstvo od dva gola u odnosu na Inter. Nerazuri će morati da rizikuju na engleskom tlu od samog početka, a to je opasan poligon za takav pristup. Nešto neizvesnija utakmica očekuje se u Minhenu, gde Bajern dočekuje Salcburg posle remija 1:1 u Austriji.

LIVERPUL - INTER (UTORAK, 21.00), KEC 1,65

Liverpul je u fantastičnoj formi. Posle pobede 2:0 u Milanu nad Interom slavio je u još pet uzastopnih mečeva, dok je osvojio i Liga kup. Poslednji put je kiksirao u prvoj polovini januara, kada je remizirao sa Arsenalom bez golova, a prethodni poraz datira krajem prošle godine, kada je izgubio na terenu Lestera (1:0). S druge strane, Inter je posle okršaja sa Crvenima upao u krizu i doživeo poraz od Sasuola, odnsono remizirao sa očajnom Đenovom. Ipak, deluje da se vratio u život visokom pobedom kod kuće nad Salernitanom (5:0) prethodnog vikenda.

BAJERN - SALCBURG (UTORAK, 21.00), KEC 1,25

Bajern nije uspeo da pobedi za vikend na svom terenu Leverkuzen (1:1) u sklopu Bundeslige, iako je bio daleko bolji rival. Nije se radovao ni u prvom meču eliminacionog dela Lige šampiona u Salcburgu (1:1), kada se "znojio" i u poslednjem minutu sprečio poraz. Mora da učini više u revanšu i očekuje se veliki pritisak Bavaraca. S druge strane, austrijski šampion ima ogromno vođstvo u domaćem prvenstvu, a za vikend je u ligi porazio Altah (4:0). Dva tima su se sastala međusobno prošle godine u grupnoj fazi Lige šampiona i Bajern je pobedio oba puta (3:1, 6:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track