Foto: Marina Lopičić

Glumice padaju na sportiste

GLUMICE VOLE SPORTISTE! Svi vole Jelisavetu i Teodosića, a znate li koje naše lepotice nisu uspele da odole zgodnim momcima?

Pop kultura

Poznate ličnosti vole da svoju intimu sačuvaju od budnog oka javnosti, a publika, pak, jako voli da zna sa kim njihova omiljena zvezda deli život. Posebno kada su u pitanju glumice.

foto: Printscreen/Instagram

Posebno je zanimljivo da glumice često ulaze u vezu sa sportistima, a neretko sa njima podele i život i rode im decu. Svakako su među najpoznatijim parovima Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić, a znate li koje još gluice nismu mogle da odole sportistima?

Anđela Jovanović

Ćerka Gagija Jovanović i Branke Pujić, koja se do sada pojavljivala u bezbroj serija i filmova, a najveću pažnju privukla serijom "Vojna akademija", Anđela Jovanović već dve godine uživa u vezi sa atletičarem Mihailom Dudašem.

Ovaj par trudi se da svoju vezu ne eksponira previše javno, ali su jedno drugom uvek podrška. Mihailo podržava Anđelu na svakoj njenoj premijeri, a Anđela deli sa njim svaki njegov uspeh. Često putuju zajedno i ne libe se da to i pokažu na društvenim mrežama.

Mirka Vasiljević

Ljubav glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića još uvek nije krunisana brakom iako imaju četvoro dece Mihajla, Andreja, Andrijanu i Aniku. Ovaj par iz godine u godinu planira i da ozvaniči svoju vezu, ali se to još uvek nije desilo.

foto: Damir Dervišagić

Mirka i Vujadin sa svojom decom žive na Kipru, a svoju ljubav čuvaju za sebe, te ih ne možemo naći na društvenim mrežama, s obzirom da ih glumice ni nema.

Nada Macanković

Nada Macainković, koja je svima ostala u srcu zbog uloge koju je imala u seriji "Ljubav, navika, panika" nije uspela da odoli bivšem reprezentativcu Srbije, odbojkašu Bojanu Janjiću. Ni on nije bio uspešniji, te je par pre 12 godina, 2010. godine, sklopio brak.

foto: Printscreen/Instagram/nadamacankovic

Svoju ljubav krunisali su i sa dva sina, Andriju, koji se rodio u julu prošle godine, i starijim sinom Milutinom, koji je već krenuo maminim stopama te je glumio sina Miloša Bikovića u "Južnom vetru".

Jovana Stojiljković

Zvezda "Južnog vetra" još jedna je glumica koja je pala na sportistu. Naime, ona je Bogdana Bogdanovića upoznala svadbi Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića, te su uplovili u vezu, koja je prekinuta 2017. godine nakon što su shvatili da veza na daljinu neće funkcionisati.

Branka Katić

Izgleda da je upravo ova naša legendarna glumica započela trend zaljubljivanja u sportista. Naime, davnih devedesetih Branka je uplovila u vezu sa vaterpolistom Igorom Milanovićem, a njihova ljubav na kraju nije krunisana brakom.

foto: Printskrin/Jutjub

Ovaj par odlučio se da se rastane, te su ostali samo prijatelji, a Igor je jednom ptilikom to opisao ovako:

- S Brankom sam u dobrim odnosima. Kad god se vidimo, srdačno se pozdravimo. Bili smo u lepoj vezi, lepo smo se i razišli…

(Kurir.rs)

Bonus video: