CIRKUSKA PROSLAVA JELISAVETE I TEA: Priredili žurku za pamćenje, a svi pričaju o NJENOM STAJLINGU! Go stomak i IZREZI na bokovima
Foto: Marina Lopičić

VELIKI POVOD

CIRKUSKA PROSLAVA JELISAVETE I TEA: Priredili žurku za pamćenje, a svi pričaju o NJENOM STAJLINGU! Go stomak i IZREZI na bokovima

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić organizovali su raskošnu proslavu povodom trećeg rođendana ćerke Petre.

Jelisaveta je s pratiocima na Instagramu podelila delić atmsofere s proslave, čija je tema bila cirkus.

Posebnu pažnju privukao je stajling mlade mame, koji mnogima na trenutak oduzima dah. Naime, glumica je pozirala u kombinaciji koja je podrazumevala go stomak, dok su farmerke sa obe strane imale po izrez.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/Instagram

Na jednoj od fotki vidimo i kako Jelisaveta nosi ćerkicu, ali i sina Bogdana, koji je početkom prošlog meseca proslavio prvi rođendan.

U komentarima oduševljenja su se javile i manekenka Sofija Milošević, glumica Sandra Bugarski, influenserka Dunja Jovanić, ali i supruga Bobija Marjanovića, Milica Marjanović.

Podsetimo, Jelisaveta je pre par meseci za domaće medije progovorila o vremenu koje provodi sa decom.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/Instagram

- Nisam potrčala, evo već dve godine. Trening mi je sve sa decom, izmori. Ne treniram, inače, nemam vremena. Deca me slušaju, sad su kod kuće oboje - kazala je ona, a na pitanje na koga deca liče odgovorila je tada:

- Jao, pa videće se! Videće se, pokazaće vreme. Još su mali, ali videćemo već.

Inače, Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić trenutno žive u Italiji, tačnije u Bolonji, gde je košarkaš angažovan u tamošnjem klubu Virtus.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track