Foto: Printscreen/Instagram

lepa goraždanka

MALA DŽEJLA VIŠE NIJE MALA! Ramovićka zapalila Milano, od smerne Zvezde Granda do VAMP DEVOJKA! Šerifovićka će da odlepi

Stars

Pevačica Džejla Ramović sa 16 godina pobedila je u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda" , gde joj je mentor bila Marija Šerifović.

Džejla uskoro puni 20 godina, a nikoga ne ostavlja ravnodušnim svojim izgledom. Mnogi su joj predviđali blistavu i uspešnu karijeru, međutim ona se ipak odlučila da prednost prvo da obrazovanju.

Kada se tek pojavila u pomenutom takmičenu, Ramovićeva je uglavnom bila u svedenijim odevnim kombinacijama, međutim, čini se da je s godinama promenila svoj stil i mnogi ne bi mogli da se načude kako se od simpatične devojčice, pretvorila u vamp devojku.

Naime, Džejla je na svom Instagramu podelila fotografiju sa putovanja i oduševila sve svojim stajlingom i izgledom. Ona se trenutno nalazi u Milanu, prestonici mode, a sudeći po njenim stajlinzima i odevnim kombinacijama možemo zaključiti da veoma vodi računa kada je u pitanju moda.

U kratkom ciklama sortsu, koji je uparila sa cipelama, istakla je duge i vitke noge, a poseban efekat dala je sa jarko zelenim džemperom. Mnogi je ne bi prepoznali sa početka karijere, jer je Džejla veoma promenila svoj stil, a trenutno važi za jednu od najstilizovanijih mlađih pevačica na našoj javnoj sceni.

"Lepotica" , "Modna ikona" , "Vau" , samo su neki od komentara koji su se našli ispod njene fotografije.

foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video: