Foto: Damir Dervišagić, Instagram, Nemanja Nikolić

odvojila vreme za sebe

MARIJA ODAHNULA NAKON MILJANINE OPERACIJE! Evo kako Kulićka provodi vreme, uživa za sve pare! (FOTO)

Rijaliti

Miljana Kulić izašla je iz "Zadruge" kako bi operisala nogu, a zahtav je prošao u najboljem redu.

Njena majka, Marija Kulić, veoma je brinula za ćerku, a sada je konačno odahnula, te je rešila da se malo posveti sebi. Naime, Marija je posetila jedan kozmetički salon i odradi specijalni tretman lica. Po objavi koju je Kulićeva objavila na društvenoj mreži Instagram, može se zaključiti da joj je ovakva vrsta relaksacija bila i te kako potrebna, te je Marija uživla i u svojoj šolji kapućina.

foto: Printscreen

Inače, ona se za Kurir oglasila nakon Miljanine operacije.

"Operisana je jutros. Dobro je. Pričala sam telefonom sa doktorom posle operacije. Sve je proteklo po planu, u spinalnoj anesteziji. Sada je u sobi. Osoblje bolnice i svi lekari su super. Svi su bili juče da se slikaju sa njom. Najbolji su, nemam reči. Sada je najvažnije da vodi računa i da se ne oslanja na operisanu nogu. U bolnići će biti dan - dva i vraća se u Zadrugu - rekla nam je ona, pa se osvrnula na Nenada i Zolu i rekla da nije zadovoljna Miljaninim ušešćem:

"Ne sviđa mi se Miljanino učešće, najgore učešće u ovoj sezoni zbog ovog što radi sa Nenadom. On to nije zaslužio. Pažljiv je, brine o njoj, on je takav van rijalitija. Da li se ona igra, ja to ne znam. I da je igra, meni se ovo ne sviđa", rekla je Marija.

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: