Foto: Shutterstock

ASTROLOZI TVRDE

S NJIMA BOLJE NE ULAZITE U RASPRAVU JER ĆETE SE GORKO KAJATI: Ovi znakovi zodijaka su najveće SVAĐALICE, s njima je sukob AGONIJA

Zanimljivosti

Zaista je teško razgovarati s nekim ko nije dovoljno racionalan, ko voli svađu i nema razumevanja za druge. Prema astrologiji, postoje horoskopski znakovi koji su najviše skloni svađi i uvek uzrokuju probleme, a Times of India otkrio je koji su to znakovi.

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici kada je u pitanju svađa. Čak i ako stvar može da se reši mirno, Lavovi će tražiti način da stvari učine gorim. Najbolji način da prekinete svađu s Lavovima je izviniti se i shvatiti šta je pošlo po zlu kako biste dalje izbegli slične situacije.

foto: Profimedia

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, ali neće započeti svađu osim ako se ne složite s njima. Mogu da se svađaju satima i ne vole da priznaju da su u krivu, jer su previše uvereni u činjenicu da su oni uvek u pravu. Oni mogu brzo da odbrane svoje postupke, pa budite spremni da popustite u svađi s Bikom.

Škorpija

Škorpije mogu razgovor da pretvore u svađu i pre nego što to shvatite. Vrlo su izbirljivi u tome šta govore, pa ako se svađate s njima, budite spremni da će često reći stvari koje bi mogle da vas povrede. To im možda nije bila namera, ali Škorpije nikad ne propuštaju priliku da povrede suparnika.

foto: Profimedia

Blizanci

Blizanci su nepredvidljivi. Njihovo raspoloženje može da se razlikuje u bilo kojem trenutku, pogotovo ako ih uznemirujete kada imaju tih i emotivan dan. Oni su veoma odbrambeni i vole da se isključe iz razgovora kada im ne odgovora tema. Ako se posvađate s Blizancima, pripremite se na dugotrajnu svađu jer oni ne popuštaju.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video: