Foto: Printscreen

NJEN LIČNI TRENER OTKRIVA

ZAHVALJUJUĆI JEDNOSTAVNOJ ISHRANI IZGLEDA KAO BOMBA: Glumica Megan Foks svakog jutra jede OVO, a evo čemu joj služi JABUKOVO SIRĆE

Pop kultura

Harli Pasternak, personalni trener glumice Megan Foks, otkrio je za magazin "Insider" plan njene ishrane zahvaljujući kojem izgleda zadivljujuće. Kako je naveo, glumica svoj dan započinje doručkom bogatim proteinima, vlaknima i zdravim mastima.

"Megan jede belanjca i ovsene pahuljice. Nezaobilazan deo njenog doručka su bademi jer ovi orašasti plodovi imaju najveću količinu vlakana, vitamina E i B2. Zbog ovih namirnica je sigurna da će biti sita narednih nekoliko sati", objasnio je trener.

foto: Profimedia

Ne pije alkohol i energetska pića, a u jednom intervjuu otkrila je da je kafa njen jedini "porok". Kada je reč o ručku, uglavnom jede salatu s piletinom ili lososom.

"Ona obožava losos i jede ga barem jednom dnevno. Takođe ima običaj naručiti naručiti sašimi od lososa, salatu od krastavaca i miso supu", rekao je trener.

foto: Profimedia

Jabukovo sirće je takođe važan deo Meganine ishrane, naročito kada se fokusira na gubitak kilograma, a s obzirom na to da obožava japansku hranu, za večeru najčešće jede suši.

Ima dve planirane "užine" dnevno: jednu između doručka i ručka, i drugu između ručka i večere. Trener za nju priprema smutije.

"Njen favorit je crveni smuti napravljen od bobičastog voća, proteinskog praha i bademovog mleka", otkrio je on.

(Kurir.rs)

Bonus video: