otvoreno

MRTVA USTA NE GOVORE! Đukanović o ispovesti Bogdanovića za Krik: POSTOJI SAMO JEDAN RAZLOG ZAŠTO SE TO RADI PRED IZBORE

Vladimir Đukanović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, smatra da je ispovest Boban Bogdanovića za Krik samo jedna laž koja čak ne može ni da se proveri.

Politika

- Naravno da će biti pritisaka i pripremaju se unutrašnji pritisci. To je podrivanje zemlje. Kao što vidite ova naša opozicija nije uopšte učestvovala u kampanji. Kada pitate šta su oni ponudili niko nema pojma, ali su ponudili Veljka Belivuka. Znači ključni adut naše opozicije je šta je Veljko Belivuk izjavio pred sudom i to se uzima zdravo za gotovo. Vi pred sudom možete da lažete i izmišljate šta hoćete. Vi uzimate njega kao ideologa i citira te ga na vašim konferencijama za štampu - rekao je Đukanović.

foto: Kurir Televizija

Naveo je da je ćutao 2 godine, a sada bez dokaza i 3 dana pred izbore iznosi ovakve informacije.

- Da ne govorim da je 3 dana pred izbore došao Boban Bogdanović u Krik. Čovek koji 2 godine ćuti o tome, kao navodno ostao mu je amanet od njegovog najboljeg prijatelja. Jedan mrtav poverio se drugom mrtvom, a ovaj se poverio svom najboljem prijatelju koji je ubio Olivera Ivanovića. Nit možete to da proverite jer mrtva usta ne govore, ali tako prospete lažI a zašto? Jer im je potrebno da kriminalizuju sadašnju garnituru vlasti - rekao je Đukanović.

Đukanović tvrdi da će u nedelju opozicija napraviti haos.

- Uz dodatni narativ kako se sprema izborna krađa, jer vidite da oni pričaju samo o izbornoj krađi. Pritom da ljudi znaju u svim komisijama: opštinskoj, gradskoj, republičkoj i biračkim odborima, oni su većina. Jedino sami sebe da pokradu. Uz celu tu priču, pričaju i kako je predsednik Aleksandar Vučić Putinov trojanski konj. Pa kad je već tako ajde da sklonimo Putinovog trojanskog konja i napravimo revoluciju. Već imate najave kako bi bilo lepo da se napravi majdan. Ja govorim našim građanima da oni pripremaju haos u nedelju. Molim samo naše glasače i simpatizere, doživeće te taj dan razne provokacije. Samo okrenite glavu - rekao je Đukanović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: