Foto: Printscreen/Zadruga

haos

TARA SIMOV HOĆE OPET U ZADRUGU! Pobegla iz Srbije, ostala bez LOVE, a umesto HONORARA traži OVO od produkcije!

Rijaliti
> 19:31h

Tara Simov na sve načine pokušava da se vrati u petu sezonu rijalitija “Zadruga“, kako bi kompenzovala dug od 50.000 evra koji ima prema Pinku.

Pregovori su mogući jer njen ponovni ulazak mogao bi mnogo toga da promeni kada je Ša u pitanju, piše Blic.

foto: Printscreen/Instagram

- Tara želi ponovo da se vrati u rijaliti i ispravi sliku o sebi. Naime, bivša zadrugarka je svesna da ju je narod zavoleo tokom pete sezone i kaje se što je sebi dozvolila da svoje učešće u rijalitiju završi zbog repera Nenanada Aleksića Ša. To joj nikako nije trebalo. Samokontrola nikako nije bila na njenoj strani - priča Tarina bliska drugarica, koja je želela da ostane anonimna.

- U poslednjih nekoliko dana razgovarala je tajno sa produkcijom i uskoro bi trebala da se donese konačna odluka. Svesna je da kod sebe nema 50.000 evra i da je nemoguće da taj novac isplati na račun produkcije “Zadruge“. Ona pokušava da dogovori da joj se oprosti dug, a da uđe i tako ga isplati. Ona jedino što pokušava da dogovori jeste da ipak dobije pesmu, koja joj je bila obećana pre nego što je napravila čitav haos - ističe Tarina drugarica.

foto: Printscreen/Instagram

Tara je odlučila da određeno vreme provede u Makedoniji kod oca Gorana Simova.

- Kako bi se potpuno povukla, ali i izolovala od svega, Tara je odlučila da pobegne kod oca Gorana Simova. Bila je okružena kamerama 24 sata i sada je vreme da se posveti isključivo sebi i porodici. U Makedoniji ima svoj mir, prijatelje i mnogo je psihički rasterećenija nego kada vreme provodi u Beogradu. Mada ona u Srbiji i nema stan, ali svakako i otac misli da je bolje da mu je na oku, kaže drugarica.

foto: Printscreen

Kurir.rs/Blic

Bonus video: