Foto: Foto: Zorana Jevtić

TUGA!

TO JE JEDINI NAČIN DA MOJ BRAT POČIVA SPOKOJNO! Mandin brat progovorio, pa otkrilo šta je UBILO jednog od omiljenih glumaca!

Pop kultura

Nenad Mandić, brat pokojnog Milorada Mandića Mande, progovorio je u glumcu i otkrio da su ga ubli kredit za stan i problemi oko renoviranja pozorišta "Boško Buha", čiji je upravnik bio.

- Kredit za stan i pozorište su ga odveli u grob. Postao je 2014. godine upravnik pozorišta koje nije renovirano od Drugog svetskog rata. Mnogo je želio da ga sredi, sam je jurio sponzore - rekao je razočarano Nenad, pa dodao:

foto: Fonet/Zoran Mrđa

- I Novak Đoković je donirao novac, ali to nije bilo dovoljno. Celog sebe je davao, sa majstorima ostajao do tri, četiri ujutru i radio barabar sa njima. Uzimao je špakle i gulio zidove, a ujutru kupovao burek. Sećam se da mu je i sin Filip govorio da ide kući i odspava malo, ali on nije hteo - rekao je Nenad Mandić i dodao da pozorište nije bio jedini problem koji je imao:

- Kada se oženio Anjom digao je kredit da kupi stan. Ali, pošto je već bio u godinama, morao je da plaća osiguranje kako bi se kredit obnavljao. Uzeo je kredit u švajcarcima, jer je tada bio najisplativiji, ali mu je posle godinu i po dana preseo. Plaćao je skoro 100.000 mesečno ratu za kredit. To ga je strašno mučilo. Nije lako svakog meseca zaraditi taj novac, a gde su ostali troškovi.

foto: Zorana Jevtić

Nenad je naveo i da mu je žao što pozorište nije renovirano ni posle toliko godina, te da je naša dužnost da ga obnovimo jer je to jedini način da njegov brat počiva spokojno.

(Kurir.rs)

Bonus video: