5 GODINA KAKO NEMA MILORADA MANDIĆA MANDE: Njegova udovica se POTRESNOM slikom podsetila tužnog datuma, a njene reči KIDAJU srce
Foto: Dado Đilas

emotivno

5 GODINA KAKO NEMA MILORADA MANDIĆA MANDE: Njegova udovica se POTRESNOM slikom podsetila tužnog datuma, a njene reči KIDAJU srce

Pop kultura -

Milorad Mandić Manda je preminuo 15. juna 2016. godine.

Na petogodišnjicu njegove smrti, Anja Mandić, njegova supruga je podelila emotivnu poruku na Instagramu.

- Jedan Dasa je svašta znao i u amanet nam ostavio da živimo Ljubav, Veru i Nadu. Širi dalje - stoji u potresnoj objavi.

Fotografija je dobila preko 1.300 lajkova za svega sat vremena.

Da podsetimo, Mandino srce je prestalo da kuca na pozorišnim daskama dok je igrao Kapetana Kuku u predstavi "Petar Pan".

Milorad Mandić Manda je počeo da se bavi glumom tek nakon dvadesete godine. Prvo je postao član Dramskog eksperimentalnog studija amaterskog pozorišta, a šest godina nakon što se susreo s glumom, odlučio je da upiše FDU. Bio je deo "dvanaest veličanstvenih", čuvene klase koju je vodio profesor Vlada Jevtović. Njegovi klasići bili su Vesna Trivalić, Branka Pujić, Dragan Bjelogrlić, Dragan Petrović Pele, Slobodan Boda Ninković, Srđan Žika Todorović... Svi oni i dan-danas čuvaju sećanje na velikog glumca i borca za pozorište "Boško Buha", čiju obnovu je on počeo i još nije završena.

Milorad Mandić Manda
foto: Zorana Jevtić

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:03

MARKO I LUNINA SESTRA ČEKAJU LUNIN POROĐAJ! Đoganijeva sa zetom u stanu, mašu sa prozora i ne skidaju osmeh s lica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track