Nije imao predstavu šta ga čeka

GORANA UBILI ZBOG PREVLASTI NA TRŽIŠTU NARKOTIKA!? Ninić otkrio detalje veze Mihajlović-Belivuk: LISTA OD 7 UBISTAVA NIJE KONAČNA!

Advokat Ivan Ninić naveo je da se dokazalo da je Goran Mihajlović bio prisutan na tržištu narkotika i da je bio konkurencija klanu Velje Nevolje, mada da on nije to ni znao.

Crna Hronika
> 11:15h

Ninić, inače advokat roditelja ubijenog Gorana Mihajlovića, očekuje da će druga optužnica biti objedinjena sa prvom jer se radi o istoj kriminalnoj grupi.

- U ovom trenutku to je još jedna samostalna optužnica. Očekujem da će doći do proširenja prve optužnice u narednim danima i da će ovo biti objedinjen postupak. Imajući u vidu taj Ritopek kao bazu zločina i da je reč o istoj kriminalnoj grupi. Dakle da imaju sva ona obeležja koje zakon poznaje i definiše kao razloge za objedinjeno postupanje suda - rekao je Ninić u uključenju za jutarnji program Kurir televizije.

foto: Kurir Televizija

Dodao je da je novom u ovom slučaju to da sada imamo još dva nova člana grupe i da sada ta cifra ide na 32 pripadnika.

- Ono što je novo u ovom slučaju je činjenica da imamo dva nova člana grupe. Sada ta cifra ide na 32 pripadnika. Konkretno ova dva imena su vezana za Nikola Mitića i za ranije ubistvo Zdravka Radojevića iz Krnjače. Dakle oni su u pritvoru i svakako će učestvovati u objedinjenom postupku kao grupa od 32 člana - istakao je Ninić.

Advokat se osvrnuo i na Gorana Mihajlovića gde je istakao su tvrdnje da je on bio na tržištu narkotika tačne.

- Što se tiče Gorana Mihajlovića pokazalo se sve ono što smo do sada mi tvrdili. Mihajlović jeste bio prisutan na tržištu narkotika pre svega u Beogradu. On jeste bio neka vrsta konkurencije i suparnika samoj grupi Veljka Belivuka. Nije poznavao Belivuka niti imao kontakte, ali očigledno je ta Belivukova grupa imala informacije od koga Goran nabavlja marihuana, šta otprilike ima u svom posedu i koja količina novca je u opticaju. Znači 1. aprila 2019. godine Mihajlović je namamljen. Vozilom Smart odvezen je u Ritopek, dok je njegov auto Porše KN preuzelo je drugo lice i odvezlo ga na parking Novog Beograda i tamo ostavilo. Goran Mihajlović se više nikada nije vratio iz Ritopeka - rekao je Ninić.

foto: Nestali Srbija

Advokat je naveo da ovih 7 ubistava nisu konačna i da postoje još mnogo zločina van granica Srbije koja se pripisuje ovom klanu Velje Nevolje.

- Verujem da ovih 7 ubistava koja su propisana klanu Velje Nevolje nisu konačna. Postoje još dosta ubistava van granica Srbije koja nisu dokazana i svaka porodica mora da dobije satisfakciju. Pravda mora da bude zadovoljena - rekao je Ninić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: