jezivo

ŠOKANTNO SVEDOČENJE DR BOŽIĆA Moj profesor je nestao na KiM zbog organa kojima je trgovala OVK PANDORINA KUTIJA ĆE SE TEK OTVORITI

Dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji otkrio je da je na Kosovu i Metohiji nestao njegov profesor i da sumnja da je nestao zbog zločina tzv. OVK i prodaje organa

Politika

Organi Srba otetih na Kosovu i Metohiji krajem devedesetih godina prodavali su se na crnom tržištu po sledećim cenama: 300.000 maraka za srce, 60.000 maraka za bubreg, a 10.000 maraka je bilo pet litara krvi.

Glavni čovek za ovaj posao bio je Jakup Krasnići, nekadašnji portparol terorističke tzv. Oslobodilačke vojske Kosova (OVK). Uključeni su, pored ostalih, bili i nekadašnje vođe OVK Ramuš Haradinaj i Hašim Tači, koji su kasnije bili na mestima premijera i predsednika Kosova. A u sve su bili umešani i pojedini stranci. Svi su na ovaj način zaradili milione.

foto: Kurir Televizija

O ovoj temi je govorio i dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak. Dr Božić je u Pulsu Srbije ispričao da je jedan njegov profesor nestao na ovaj način i da nikada nisu saznali kakva mu je sudbina.

- Ne mogu da shvatim da se to dešavalo, a ne mogu ni da isključim da jeste. Što se tiče trgovine organima, očigledno da ako je neko mislio da tako može da zaradi, a bilo je mnogo zrobljenih uopšte ne sumnjam da se to dešavalo. Pronaći će se tela, nisu uspeli sve da klone. Saznaće se istina. - rekao je dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak.

foto: Kurir Televizija

Dr Ljubiša Božić, specijalista sudske medicine i sudski veštak otkrio je da je na Kosovu i Metohiji nestao njegov profesor sa fakluteta.

- Neke iz te priče i poznajem, nažalost. Ljude koji su nestali. Jedan moj profesor je nestao u toj priči. Ja sam završio medicinu u Prištini, moj profesor je nestao. Njega nema, sumnjam da je to ta priča - rekao je dr Božić.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs