Foto: Starsport

počinje igranka

OSTAJE LI ZVEZDA BEZ SIGURNOG POJAČANJA: Veliki klub iz Portugala stao na crtu crveno-belima za MIHAILA RISTIĆA!

Levi spoljni srpske fudbalske reprezentacije na leto postaje slobodan igrač

Fudbal

Mihailo Ristić i Crvena zvezda! Delovalo je kao realna priča, međutim u igru se uključila Benfika, spremna da pokvari već postignut dogovor dve strane.

foto: EPA

Dnevni portugalski sportski list "Rekord" posveto je naslovnu stranu Mihailu Ristiću. Kada to Portugalci urade, onda je jasno da se radi o proverenoj informaciji i da je Benfika spremna da ispuni sve finansijske zahteve fudbalera. Portugalci pišu da sportski menadžment Benfike Mihaila Ristića vidi kao idealnu zamenu za Alehandra Grimalda.

Mihailo Ristić na leto postaje slobodan fudbaler, pošto mu ističe ugovor sa Monpeljeom. Sjajne partije u francuskom šampionatu, te status standardnog reprezentativca Srbije, dodatno su podigle cenu momku rođenom u Republici Srpskoj. Plus, ima 26 godina i veliko internacionalno iskustvo, što ga čini poželjnim igračem u Evropi.

Bilo je razgovora između Crvene zvezde i Mihaila Ristića, a nekadašnji polaznik omladinske škole crveno-belih to nije krio, u januaru je u razgovoru za Kurir, rekao:

foto: Starsport

- Što se tiče Zvezde, malo je to... Zvezdu gledam drugačije, nego druge klubove. Zvezda je moja emocija, moj život. Zvezdi nikada ne mogu da kažem ne! Koliko je realno da se vratim... Sve je otvoreno. Da je bilo kontakta, bilo je. Da je bilo priče, jeste... Videćemo.

Crvena zvezda želi da osvoji titulu prvaka Srbije, a onda oformi moćnu ekipu sa kojom bi napala Ligu šampiona. Mihailo Ristić jeste želja trenera Dejana Stankovića i generalnog direktora Zvezdana Terzića. Iste ambicije ima i Benfika, s tim što su Portugalci prilično moćniji u platežnom smislu. Naredni meseci pokazaće u kom pravcu će Mihailo Ristić...

Kurir sport