Foto: Profimedia

okreće novi list

NAKON SAZNANJA DA JE TRUDNA, DONELA VAŽNU ODLUKU: Britni Spirs shvatila da je vreme za PAUZU! Evo o čemu je reč

Pop kultura

Pop zvezda Britni Spirs donela je važnu odluku sada kada je u drugom stanju. Naime, pevačica je ovu vest objavila na Instagramu, uz video bebe, koja nosi sunčane naočare i izležava se u minijaturnom salonu.

- Uzimam kratak predah od društvenih mreža. Šaljem svoju ljubav i Bog vas sve blagoslovio - napisala je Britni u poslednjoj objavi na društvenim mrežama.

Podsetimo, Britni je nedavno otkrila da očekuje dete sa verenikom Semom Asgharijem i to na vrlo simpatičan način. Kako je ispričala, prvo je mislila da se samo udebljala i da joj trbuh raste zbog hrane.

- Napravila sam test za trudnoću... Dobiću bebu. Stomak raste, nadam se da nisu blizanci unutra - rekla je pevačica, a Sem jedva čeka da postane otac.

O svemu ovome oglasio se i Sem na Instagramu.

- Očinstvo je za mene nešto čemu sam se oduvek nadao i ne uzimam to olako. Mislim da je to najvažniji posao koji ću ikada raditi - naveo je verenik pop zvezde.

Podsetimo, pevačica već ima dvoje dece, Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15) iz braka s Kevinom Federlajnom. Pratioci na društvenim mrežama ostali su zatečeni lepim vestima, a za Britni i Sem imali su samo najlepše čestitke.

- Zaslužila si sreću. Bićete super roditelji - napisali su fanovi.

(Kurir.rs)

Bonus video: