Foto: ATA Images

PRATI TRENDOVE

JELISAVETA ORAŠANIN OBUKLA FARMERKE KOJE SE NE BI SVAKA ŽENA USUDILA DA PONESE: Zbog GOLIH DETALJA potrebna je velika hrabrost

Pop kultura

Glumica Jelisaveta Orašanin važi za jednu od najstilizovanijih žena na našim prostorima. Ona rado nosi mladalačke kežual komade koji mogu da se kombinuju na desetine načina, a istovremeno izgledaju šik i trendi.

U tom stilu je bila i kada je na svom Instagram nalogu objavila novu fotografiju u rupičastim farmerkama kakve dosad nismo videli.

U poseti jednog muzeja u Madridu, Jelisaveta je ponela kežual i odobnu kombinaciju, pa je tako uskočila u bež široki duks i svetle, ravne farmerke sa rupama. Na nogama je imala Dior patike, kosa joj je bila skupljena u punđu i na ramenu je nosila mini braon torbicu.

Model svetlog džinsa ravnih nogavica i niskog struka koji krase "cut out" detalji na nogavicama, dobro stoji na poznatoj glumici. Reč je o proštepanim krugovima koji su asimetrično postavljeni tako da nimalo ne izgledaju vulgaro, naprotiv vrlo odaju urban i kul vajb, zar ne?

Ovaj model džinsa svakako deluje neobično, ali zapravo je reč o jednom od najaktuelnijih ove godine. Ležernog je kroja, sa ravnim nogavicama i prorezima, a svi ovi detalji su veoma traženi, bar ako želite da ispratite trendove.

(Kurir.rs/ Blic Žena)

Bonus video: