POSLE DRUGOG POROĐAJA KUBURILA S KILOGRAMIMA: Jelisaveta sad ima 55 KG, nikad ZGODNIJA nije bila, a ovo je njen TRIK koji deluje
Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

zgodna glumica

POSLE DRUGOG POROĐAJA KUBURILA S KILOGRAMIMA: Jelisaveta sad ima 55 KG, nikad ZGODNIJA nije bila, a ovo je njen TRIK koji deluje

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin, koja je nedavno navodno ugradila silikone, kaže da su joj ćerka Petra i sin Bogdan najbolja dijeta! Glumica i supruga Miloša Teodosića je u top-formi zahvaljujući naslednicima i mnogi komentarišu da nikad nije bila zgodnija.

Jelisaveta se pre majčinstva aktivno bavila sportom. Zimi je vozila snoubord, a leti jedrila na dasci. Otkako je dobila decu, ne stiže mnogo da bude fizički aktivna, ali se to na njenoj figuri ne primećuje.

- Deca su moja teretana. Ali bukvalno. Oni su moji privatni treneri. Kad sam sa njima, ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu - priča lepa glumica, koja je za povremenu fizičku aktivnost odabrala "reformer pilates", koji joj veoma odgovara.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen/Instagram

- Ova rekreacija savršeno oblikuje telo, potpomaže koncentraciju, topi kilograme, ali i uspostavlja unutrašnji balans, što je meni preko potrebno. Moj trening podjednako opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, čime se kalorije brže tope, a telo savršenije oblikuje.

Zvezda serije "Vojna akademija" kaže da je fizička aktivnost važan segment njenog života.

- Stalno sam u pokretu. Zimi vozim bord, leti jedrim na dasci, a u međuvremenu se trudim da redovno treniram, kao i da se zdravo hranim. Ne volim dijete, one su krajnje sredstvo kom pribegavam zato što daju kratkoročne rezultate. Verujem da je dobro osmišljena ishrana bolja od svake dijete - priča Jelisaveta.

Glumica se prvi put sa viškom kilograma suočila tokom 2021. godine, posle druge trudnoće. Tada je potražila stručnu pomoć i bez problema povratila mladalačku figuru.

- Zahvaljujući nutricionistkinji, brže sam došla do zdravijeg načina života i ishrane. Jelovnik, pre svega, baziram na povrću bogatom vlaknima, a uz to, unosim i složene ugljene hidrate i proteine - objasnila je glumica i dodala da je uz posebno osmišljen plan za samo dva meseca uspela da povrati liniju.

Jelisaveta često na Instagramu objavljuje šta jede kako bi inspirisala druge žene koje se muče sa viškom kilograma.

ŠTA JEDE JELISAVETA ORAŠANIN

Doručak: Ovsene pahuljice i bademovo mleko

Užina: Dva kivija

Ručak: Grilovana piletina i špargla

Večera: Losos sa salatom

TRIK SAVET: Najvažnije je šta čovek jede i kolikom je fizički aktivan.

Zob, Ovas, Ovsena Kaša
foto: Profimedia

kurir.rs/Hit

Bonus video:

00:06

Jelisaveta Orašanin zapalila provokativnim bikinijem na Maldivima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track