Foto: Shutterstock

NAUČILA LEKCIJU!

MESECIMA MISLILA DA IMA UPALU UHA, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK: Kad je otišla kod lekara iz ušiju su joj izvadili OVO (VIDEO)

Žena

Žena koja je tri meseca mislila da ima upalu uha ostala je zaprepašćena kada je saznala šta joj zapravo prouzrokuje bol.

Leksi Mahon je na TikToku podelila svoju priču, a u videu se vidi kako leži u bolničkom krevetu s maramicom na uhu, piše "The Sun".

- Tri meseca sam mislila da imam upalu uha pa sam kupila malu kameru za uho - evo što sam pronašla! - rekla je Leksi u videu.

Video je pokazao unutrašnjost njenog ušnog kanala, a duboko u njemu kopčicu (čepić) zlatne minđuše.

U sledećem delu videa Leksi je u bolnici, a pored nje je lekar koji joj posebnim alatom pokušava izvaditi čepić koji joj izaziva bol. U zadnjem delu videa ga drži na dlanu pokazujući njegovu veličinu.

U opisu je napisala da zbog ove situacije nikada više neće spavati s minđušama na ušima i da zaista ne shvata kako se to moglo dogoditi.

Video je prikupio više od milion pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi.

foto: Shutterstock

- Izgleda prestrašno, mislila sam da je neko oko koje će trepnuti - napisala je jedna korisnica.

-.Meni su kao maloj iz uha izvadili nekoliko makarona - komentarisala je druga korisnica, a neki su napisali kako su mislili da je reč o nekom insektu, a neki da to nije ni približno najgora stvar koju su videli da ljudima izvlače iz ušiju. (Kurir.rs/Index)

Bonus video: