Foto: Profimedia

Da li je moguće?

MAMA MI JE ZAVELA DEČKA, A SESTRA BLIZNAKINJA MUŽA: Devojka se suočila sa STRAŠNOM traumom nakon što ju je porodica IZDALA!

Ludi svet

Jedna anonimna žena požalila se da više ne zna kako da se nosi sa izdajama koje je porodica priredila kroz život kolumnistkinji Kolin Nolan. Iako je sada u novoj vezi, strahuje da će se neko iz njene porodice ponovo umešati.

foto: Profimedia

- Kada sam imala 15 godina, mama je spavala sa mojim tadašnjim dečkom. Tada je imala 38 godina i mislila sam da je srećno udata. Kao što možete zamisliti, to je za mene bio užasan šok - rekla je žena, pa dodala:

- Kasnije, nakon što sam se udala i dobila dete, bila sam ubeđena da moja sestra bliznakinja spava sa mojim mužem. Sada, više od 20 godina kasnije, nalazim se usred ružnog razvoda i trauma svega što mi se dogodilo i dalje me proganja. U novoj sam vezi, ali, s obzirom na izdaje koje sam ranije doživela, plašim se kako ću se emotivno nositi sa novom vezom.

- Imajući u vidu šta vam se dešavalo u prošlosti, bilo bi mudro da sa novom vezom olabavite, da ne žurite u bilo šta. Ako vas vaš novi partner voli, shvatiće da imate posla sa velikim emotivnim prtljagom i prilagodiće se vašem tempu – savetovala ju je kolumnistkinja:

foto: Profimedia

- Fokusirajte se na razvod i okončajte ga pre nego što uložite vreme i trud u novu vezu. Kada je reč o suočavanju sa emocionalnom traumom, zaista verujem da bi vam stručna pomoć pomogla. Ne samo da vam pomaže u procesu razvoda, već i da rešite ono što se dogodilo vašoj mami i sestri. Ako nikada niste pričali o ovim izdajama, razgovor bi vam mogao pomoći da se nosite sa tim, da se pomirite sa onim što se dogodilo i da nastavite dalje. Na taj način biste svojoj novoj vezi mogli da pristupite tako što ćete se osećati snažnije i pozitivnije.

(Kurir.rs)

Bonus video: