OSTAVIO TRUDNU ŽENU JER SE ZALJUBIO NA SNIMANJU SERIJE: Sve nas je osvojio kao sultan Sulejman, a ovo je njegova MRAČNA TAJNA!
Foto: Profimedia

buran ljubavni život

OSTAVIO TRUDNU ŽENU JER SE ZALJUBIO NA SNIMANJU SERIJE: Sve nas je osvojio kao sultan Sulejman, a ovo je njegova MRAČNA TAJNA!

Pop kultura -

Jedan od najpoznatijih i najuspešnijih turskih glumaca Halit Ergenč ovih dana je napunio 52 godine.

Najpoznatiji po ulogama Onura u seriji "1001 noć" i Sulejmana Veličanstvenog iz istoimene serije, ovaj turski zavodnik vodi jednako uzbudljiv život i ispred i iza kamera.

Najviše pažnje privlači njegov ljubavni život koji pokušava da drži daleko od očiju javnosti, ali mu to ipak ne polazi za rukom.

Berguzar Korel, Halit Ergenč
foto: Profimedia

Naime, Halit i njegova 12 godina mlađa supruga Berguzar Korel imaju troje dece, a upoznali su se i zaljubili na snimanju serije "1001 noć".

Međutim, Halit je tada bio u braku s 14 godina mlađom glumicom Gizem Sojsaldi, a Berguzar je bila u dugogodišnjoj vezi.

Berguzar je uskoro ostavila svog dečka, a Halit je zatražio razvod od Gizem, koja je tada bila trudna, pa je odlučila da abortira.

Halit Ergenč
foto: Dragan Kadić

Glumac je dao bivšoj supruzi novčanu naknadu od 250.000 lira tokom brakorazvodne parnice kako bi što pre sve okončali.

Nakon što su se venčali 2009. godine, tamošnji mediji počeli su da pišu kako par ima problem. Navodno je za sve bila kriva glumica Merjem Uzerli, koja je glumila s Halitom u seriji "Sulejman Veličanstveni". Turski mediji su pisali da Berguzar izluđuju intimne scene između njih i da se zato razvode.

Sultanija Hurem, Sulejman Veličanstveni
foto: Profimedia

O krizi u njihovom braku su turski mediji pisali i prošle godine, kada su glumca povezivali s koleginicom Tubom Bujukustun.

Par ni ovaj put nije komentarisao te medijske natpise, a sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, čine se da su srećniji nego ikad.

(Kurir.rs/ Klix.ba)

Bonus video:

00:48

BIVŠI RIJALITI PAR ZOVU SULEJMAN I HUREM! Dalila i Dejan javno pokazali koliko se VOLE, a tek kako ju je on ZEZNUO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track