Foto: EPA/Olaf Kraak, EPA/Koen van Weel, EPA/Ronald Wittek Pool

za ginisa

SPEKTAKULARNO, TADIĆ ĆE IMATI JOŠ JEDNOG ĆELAVOG TRENERA: Ajaks izgleda ne ume da izabere stručnjaka koji IMA KOSU!

Poslednji trener sa kosom koji je vodio klub iz Amsterdama bio je Frank de Bur pre šest godina

Fudbal

Zvuči neverovatno, ali je istinito i spektakularno. Dušan Tadić će od dolaska u Ajaks za trenera imati još jednog stručnjaka koji nema kosu!

foto: EPA

Izgleda su Tadiću u Amsterdamu suđeni ćelavci. Poslednji trener koji je imao kosu, a radio je u Ajaksu bio je Frank de Bur, koji je klub napustio 2016. godine. Otada, pa ubuduće samo ćelavci šefuju Ajaksom.

foto: EPA

Erika Ten Haga koji odlazi u Mančester junajted na klupi Kopljanika zameniće Alfred Šrojder koji dolazi iz Briža. Pre njega prvi tim vodili su Peter Boš i Marsel Kajzer, međutim oni nisu sarađivali sa kapitenom srpske reprezentacije.

foto: EPA

Činjenica da će četvrti trener Ajaksa zaredom biti ćelav vrlo je popularna na internetu i društvenim zajednicama i najviše se komentariše.

Dušan Tadić inače odlično poznaje novog šefa struke Ajaksa Alfreda Šrojdera, jer je Holanđanin u sezoni kada je Srbin stigao iz Sautemptona bio prvi pomoćnik Eriku Ten Hagu. Kasnije se osamostalio, vodio Hofenhajm i Briž. Sa klubom iz Brisela Šrojder je trenutni lider grupe koja se bori za titulu, sa tri boda više od Rojal Uniona, sedam od Anderlehta i 13 od Antverpena.

Kurir sport