Foto: EPA-EFE/DUMITRU DORU

rat i posledice

PRIMILA SAM JE U SVOJ DOM I OVAKO MI VRAĆA?! Žena čiji je partner pobegao sa izbeglicom smatra da je Ukrajinka sve isplanirala

Majka troje dece koju je dugogodišnji parner ostavio da bi živeo sa izbeglicom koju su primili u svoj dom, veruje da je Ukrajinka to planirala od samog početka.

Planeta

Lorna Garnet ispričala je britanskim tabloidima da joj je srce slomljeno nakon što ju je čovek sa kojim je 10 godina bila u vezi ostavio zbog Sofije Karkadim, svega 10 dana nakon što su je primili u svoj dom.

Toni Garnet (29), čuvar iz Bredforda ispričao je da se zaljubio u 22-godišnju Ukrajinku i da želi da provede ostatak života sa njom.

foto: Printscreen/Instagram

Lorna je u razgovoru za San rekla da je Sofija "bacila oko na Entonija od početka, odlučila da ga želi i uzela ga".

"Nije je bilo briga za posledice. Sve što sam znala okrenulo se naglavačke u roku od dve nedelje", rekla je ona.

Lorna je ispričala i da u početku nije bila oduševljena idejom primanja izbeglice iz Ukrajine, ali da je promenila mišljenje kada je videla "užasnu" situaciju u toj zemlji.

"Odlučila sam da uradim pravu stvar i pružim krov nad glavom nekom i pomognem mu u nevolji. A evo kako mi je Sofija vratila što sam joj pružila dom", rekla je Lorna Garnet.

Toni je isprilčao da je nešto "kliknulo" između njega i Sofije i da je shvatio da je ona žena njegovog života. Tvrdi i da mu je krivo što je u roku od 10 dana uništio 10-godišnju vezu i da za to nije kriva Lorna.

"Žao mi je zbog svega kroz šta Lorna prolazi, to nije njena krivica i ona ništa nije loše uradila. Nismo ovo planirali i nismo želeli nikoga da povredimo", rekao je Toni koji se sa Sofijom preselio kod svojih dok ne nađu stan za sebe.

Kurir.rs