OSTAVIO ŽENU ZBOG UKRAJINSKE IZBEGLICE: Otac dvoje dece napustio partnerku zbog 22-godišnjakinje koju su primili u svoj dom
Foto: Dominika Zarzycka / ddp USA / Profimedia

rat i posledice

OSTAVIO ŽENU ZBOG UKRAJINSKE IZBEGLICE: Otac dvoje dece napustio partnerku zbog 22-godišnjakinje koju su primili u svoj dom

Planeta -

Otac dvoje dece ostavio je svoju dugogodišnju partnerku nakon što se zaljubio u 22-godišnju ukrajinsku izbeglicu koja je došla da živi sa njima da bi pobegla od rata.

Toni Garnet (29) i njegova partnerka Lorna (28) primili su Sofiju Karkadim početkom maja, ali samo 10 dana kasnije njihov naizgled srećan brak se raspao kada je on pobegao sa izbeglicom.

Čuvar, koji živi u Bredfordu, kaže da se zaljubio u 22-godišnjakinju i da želi da provede ostatak života sa njom.

Ukrajinka, izbeglica
foto: Printscreen/Instagram

Sofija, koja je pobegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini, rekla je da joj se Toni "svideo" čim ga je videla i da par živi svoju "ljubavnu priču".

Porodica je prihvatila Sofiju jer su želeli da "urade pravu stvar" i ponude smeštaj izbeglici iz Ukrajine. Sofija je bila prva osoba koja je sa njima stupila u kontakt.

Sofija, koja radi kao IT menadžer, doletela je u Mančester 4. maja nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj bude odobrena viza za UK.

Toni je rekao da su se on i Sofija brzo povezali, kao i da se ona dopala njegovim čerkama ali ne i parnerki sa kojom je 10 godina u vezi. Toni je iskoristio svoje poznavanje slovačkog da se sporazume sa Sofijom, zbog čega se Lorna osećala isključeno.

Kako je vreme prolazilo, Sofija je odlazila sa Tonijem u teretanu i par se zbližio što je veoma iznerviralo Lornu.

Stvari su se zakomplikovale nakon eksplozivne svađe posle koje je Sofija u suzama rekla da ne može više da živi u istoj kući sa Lornom. Toni je ispričao da je u tom trenutku "nešto u njemu škljocnulo" i da je rekao Lorni: "Ako ona ide, idem i ja".

Novi par se potom preselio kod Tonijevih roditelja i sada traže kuću za sebe.

Kurir.rs/Dejli mejl

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track