Foto: Nemanja Nikolić

veselo na snimanju filma

UDALA SE ZVEZDA SERIJE TAJKUN: Blista u raskošnoj venčanici, ali MLADOŽENJA nije Bane TRIFUNOVIĆ, već drugi KOLEGA! (FOTO)

Kultura

Glumica Tihana Lazović udala se proteklog vikenda, ali samo na filmu.

Hrvatsku glumicu za prestonicu Srbije, osim sve češćih angažmana, veže i ljubav sa kolegom Banetom Trifunovićem. Njih dvoje počeli su da se zabavljaju za vreme snimanje serije "Tajkun", u kojoj su oboje imali zapažene uloge, a upoznali su se pre tog projekta. Novi mladoženja nije Bane već kolege iz novog filma "Živi i zdravi", Ivana Marinovića, široj publici poznatog po prvencu "Igla ispod praga" iz 2016. godini.

Scene venčanja snimljene su u Crnoj Gori. Ova živopisna mediteranska komedija počinje kada Dragana, buntovna mlada, samo dva dana pred venčanje odluči da ipak ne želi da se uda. A sve je spremno: rodbina pozvana, pokloni kupljeni, pršuta naseckana. Za oca porodice Lesa nema govora o otkazivanju. Njegova surova priroda će naterati mladence da se svadba ipak desi, a sutradan neka se razilaze ako treba. Mladoženja Momo se ne predaje i boriće se do kraja da mlada ne ode, te tako kreće najveća farsa ikad priređena na poluostrvu, začinjena velikom količinom naoružanja i dinamita, kako tradicija i običaji nalažu.

foto: Maja Medić

Podelu čine glumci iz celog regiona. Draganu, glavnu žensku ulogu, tumači Tihana Lazović, mladoženju Moma igra novljanski glumac Goran Slavić, njegovog kuma Goran Bogdan, a mladoženjine roditelje igraju Snježana Sinovčić Šiškov i Momčilo Picurić. Sa mladine strane, tu su u ulogama roditelja Mirjana Joković i Dejan Đonović, dok kumu igra Dragana Dabović. U podeli je i Tamara Dragičević.

Premijera filma "Živi i zdravi" očekuje se u toku 2023. godine.

foto: Arhiva Ateljea 212

Kurir.rs

Bonus video: