HEPIEND

MILICU JE DOKTOR PORODIO NA RESPIRATORU U 8. MESECU I S TUMOROM Sada joj je ponudio nešto neverovatno, a reč je o njihovoj deci

Društvo
> 08:58h

Milica Petrović (31) iz Niša, u osmom mesecu trudnoće otkrila je ogroman tumor u grudnom košu i hitno porođena na respiratoru, na kom je bila 16 dana i na kom je primila dva ciklusa hemioterapije!

Dva života spasena su neverovatnim podvigom lekara UKC Niš, a skoro dva meseca kasnije Milica uživa sa ćekricom Nikolinom i dvojicom starijih sinova i nastavlja veliku borbu s ne-Hodžkinovim (non-Hodgkin) limfomom do konačne pobede!

foto: Printscreen Kurir Tv

Aleksandar Nikolić. jedan od lekara koji je bio deo tima i herojskog podviga, nakon uspešnog porođaja i otklanjanja tumora, sa osmehom se seća svega.

U razgovoru za Kurir televiziju u jutarnjem programu Redakcija, doktor Nikolić kaže da je i danas u kontaktu s Milicom Petrović.

foto: Printscreen Kurir Tv

- Zapratila me je na društvenim mrežama, u kontaktu smo. Sad kad je na svet donela ćerkicu, obećao sam joj da će mi bit snajka. Imam dva sina, pa ću je uzeti za mog mlađeg - kroz smeh priča doktor Nikolić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: