Foto: Printscreen

ČUDNO I NEPOTREBNO

MAJKA OTKRILA VRLO NEOBIČAN NAČIN ZA UŠTEDU NA HRANI: Perem i jedem ostatke ručka svog sina!

Kako sin nije pojeo celu svoju pastu, ova majka je odlučila da opere umak i napravi novi za svoju večeru sa istom pastom

Zanimljivosti

Svi bi trebalo da se potrudimo da smanjimo količinu hrane koju bacamo, ali jedna majka zgrozila je korisnike Tik Toka kada je u videu, koji je podelila na Tik Toku, otkrila da hranu koja ostane od sinovog ručka opere i pojede kasnije.

Kako piše Mirror, u videu je objasnila da je njen sin jedva pipnuo pastu koju mu je pripremila za ručak, pa je umesto da ju baci u kantu, odlučila da je prilagodi sebi i pojede to za večeru.

foto: Printscreen

Ali, mnoge je zbunila kada je demonstrirala kako je isprala umak s testenine kako bi sebi napravila novi.

- Htela sam drugu vrstu paste od one koju sam napravila svome sinu, a on ju nije pojeo pa sam odlučila samo da isperem postojeći umak i dodam novi. Ne razumem zašto je svima, uključujući i mome mužu, to tako čudno. Stalno to radim i uštedimo puno novaca i hrane - rekla je mama u videu.

Korisnici Tik Toka koji su pogledali video takođe su, kao i njen suprug, bili uznemireni zbog ove ideje uštede hrane, ali našli su se i oni koji su podržali ovaj trik.

- To je zapravo jako dobar način da smanjite svoj otpad. Ionako biste to inače bacili u smeće, možete pojesti - napisala je jedna korisnica.

"Mrzim da bacam hranu, ali ovo mi je stvarno čudno", komentirala je druga, a treća je dodala: "Ne bih prala umak s testenine nego bih pojela to što je već napravljeno, ovo mi je nekako fuj."

Mama je kasnije odgovorila na neke komentare i složila se da su njene metode 'nekonvencionalne', ali je insistirala na tome da funkcioniše za nju i njenu porodicu, te da ne planira da prestane s tim.

(Kurir.rs)

Bonus video: