Foto: Nemanja Nikolić

RAZVEZALA

IMA DOSTA LAJAVACA KOJI MISLE DA ĆE ZBOG TOGA DA PEVAJU: Katarina Živković otvoreno o kolegama, ne da na sebe!

Stars

Pevačica Katarina Živković se našla na meti mnogih te ušla u estradne ratove, među kojima je i onaj sa Tamarom Đurć koji je izazvao lavinu komentara.

Ona tvrdi da ume sama da se brani i da podršku kolega nije dobila.

- Imam ogromno samopoštovanje i poštovanje prema svojoj profesiji, prema načinu na koji sam došla ovde gde sam sada. To treba da se zna i zato ne dam na sebe, svoju profesiju i kolege! Nisam dobila javnu podršku od kolega, jesu mi neki slali poruke u inboks. Neću sada da navodim imena, nije bitno, ali svako govori o sebi. Ja nikada neću dati na sebe, smatram da sam u svemu ovome ispala velika. Uvek sam na strani istine i pravde i da je neko bio u toj situaciji u kojoj sam ja bila sigurno bi dobio moju podršku - otkrila je pevačica.

foto: ATA Images

Mnogi kažu da je svaka reklama dobra reklama, međutim Živkovićeva se na osnovu dosadašnjeg iskustva u javnom životu sa tim nikako ne slaže.

- U našoj državi ima dosta lajavaca koji smatraju da će na osnovu toga da rade i da pevaju, ali to nije istina. Morate da budete talentovani. To što lajete privatno ne znači da ćete biti dobri na terenu - poručila je Živkovićeva.

foto: ATA Images

Kurir.rs/K.Đ/Grandonline

Bonus video: