Foto: Privatna Arhiva

zločin kod požarevca

OVO JE MILE KOGA SU UBILI I SPALILI ŽENA I SINOVI: Počinili užasan zločin, pa nosili crninu, a jutros usledio OBRT

Crna Hronika
> 15:35h

Požarevačka policija uhapsila je F.S., U.S. i V.S. zbog sumnje da su ubili svog oca, odnosno supruga, Miroljuba Stanojevića zvanog Mile Gega, krajem aprila prošle godine u selu Dragovac kod Požarevca.

Jezivi zločin dogodio se na Veliki Petak, a telo Stanojevića, poznatog poljoprivrednika pronađeno je u poluizgorelom automobilu. Istraga je pokazala da je ubijen sa dva metka, a da je ubica pokušao da se otarasi tela tako što je zapalio kola. Od početka se sumnjalo da je Stanojević ubijen nekoliko dana pre nego što je telo pronađeno.

foto: Privatna Arhiva

Meštani Dragovca za Kurir su istakli da su supruga i sinovi ubijenog posle njegove smrti nastavili da žive sasvim normalno i da im nijednog trenutka nisu bili sumnjivi.

- Mi na njih nismo ni sumnjali, viđali smo ih svakodnevno, bili su utučeni, tužni, nosili su crninu. Ponašali su se potpuno normalno, kao da nemaju veze sa tim. Ujutru se u našem selu pojavilo mnogo policijskih kola, sigurno ih je petnaest policajaca hapsilo - kažu meštani.

Porodica Mileta Gege posle smrti se zaista ponašala kao i svaka druga ožalošćena familija, pa su čak i objavili čitulju koju su potpisali sa ožalošćeni.

- Na čitulji su bili potpisani sinovi, supruga, sestra i snahe - kaže izvor Kurira.

Posle zločina na njivi, jedan od sinova ubijenog Miroljuba na svom Fejsbuk profilu se čak oprostio od oca i obavestio rodbinu i prijatelje o sahrani.

- Sahrana našeg Mileta obaviće se danas u 14 časova na groblju u Dragovcu - napisao je početkom maja prošle godine sin ubijenog, koji je sada sa bratom i majkom uhapšen.

Kurir.rs / J.I.

Bonus video: