KURIR SAZNAJE! RASVETLJEN ZLOČIN IZ 2021. GODINE: Zbog ubistva Miroljuba Stanojevića uhapšeni njegovi žena i 2 sina!
Foto: Dado Đilas

Užas

KURIR SAZNAJE! RASVETLJEN ZLOČIN IZ 2021. GODINE: Zbog ubistva Miroljuba Stanojevića uhapšeni njegovi žena i 2 sina!

Crna Hronika -

Požarevačka policija nakon višemesečnog rada sa Višim javnim tužilaštvom u Požarevcu, došla je do činjenica koje upućuju da su ubistvu Miroljuba Stanojevića (56) u selu Dragovac u aprilu 2021. godine učestvovali članovi njegove porodice! Po odobrenju zamenika VJT Požarevac uhapšeni su supruga i oba sina, a saslušanje će biti obavljeno sutra u VIšem javnom tužilaštvu.

Podsetimo, Miroljub Stanojević bio je poljoprivrednik iz Dragovca kod Požarevca, a pronađen je mrtav u poluizgorelom automobilu na njivi na Veliki petak prošle godine.

Kako je Kurir ranije pisao, Stanojević je, kako se sumnja, ubijen sa dva metka, a potom je ubica pokušao da se otarasi tela tako što je zapalio kola. Policija je tada sumnjala da je poljoprivrednik ubijen nekoliko dana pre pronalaska njegovog spaljenog leša.

Bizarno je bilo to da se jedan od sinova ubijenog, nakon što je telo pronađeno oprostio od oca porukom na Fejsbuku i obavestio rodbinu i prijatelje o sahrani.

- Sahrana našeg Mileta obaviće se danas u 14 časova na groblju u Dragovcu - napisao je tada sin ubijenog.

Podsetimo, meštani Dragovca ranije su za Kurir ispričali da sumnjaju da su Stanojevića likvidirali zelenaši.

- On je nekada držao farmu krava, navodno se zadužio da bi to izgradio. Bio je izuzetno vredan, sa suprugom i sinovima je obrađivao veliku površinu zemlje, a čak je i uzimao njive pod kiriju i radio. Svi smo potreseni - rekli su meštani.

(Kurir.rs - J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja