Foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock

oglasila se

NISAM UHAPŠENA, IMALA SAM SAOBRAĆAJKU: Ava Karabatić se oglasila posle SKANDALA kada je bila GOLA, pa otkrila da je povredila OKO!

Stars

Ava Karabatić navodno je pre nekoliko dana privedena, jer se skidala gola po ulicama Splita i tukla s policajcima koji su prišli da joj skrenu pažnju da se obuče i ode kući na trežnjenje. Starleta ipak tvrdi da to nije istina, već da je doživela saobraćajnu nezgodu i da je zbog toga imala posla s službenim licima.

foto: Damir Dervišagić

Karabatićeva je oduvek privlačila pažnju javnosti, kako svojim izjavama, tako i postupcima, posebno tokom boravka u rijalitiju. Prošle nedelje, mediji su brujali o skandalu u Splitu, te da se Ava potukla s policajcima. Ipak, u razgovoru za Kurir, ona je rekla da to nije tačno.

foto: Damir Dervišagić

- Laž je da sam uhapšena. Niko me nije priveo. Imala sam neki rođendan i doživela sam saobraćajku. Povređena sam, oko mi je modro, baš sam loše prošla. Gluposti su to što se piše - rekla je Ava za Kurir.

Ipak, kako hrvatski mediji pišu, Karabatićeva je zaista privedena i protiv nje je izdat prekršajni nalog jer je u alkoholisanom stanju remetila javni red i mir i vređala je policiju. Pored toga, ona je navodno bila bez gornjeg dela odeće, pšetala je, pevala, galamila i lomila flaše koje je našla na putu. Osuđena je i na novčanu kaznu od 11.700 dinara.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/ J. S.

Bonus video: