Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

HIT

GRIMASE MALOG PRINCA LUISA S KRALJIČINOG JUBILEJA SU ZA ANALE: Nova zvezda kraljevske porodice ceo svet nasmejala DO SUZA! (FOTO)

Pop kultura

Ceremonijom Trooping The Color započelo je slavlje platinastog jubileja kraljice Elizabete II, povodom čega se okupila engleska kraljevska porodica.

Ovom prilikom u London je stigao i princ Hari sa suprugom Megan Markl i decom, ali se oni nisu pojavili na čuvenom balkonu, na koji su uz kraljicu stali Kejt Midlton i princ Vilijam s decom, kao i princ Čarls i Kamila.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, iako je trebalo da Elizabeta bude glavna zvezda događaja, šou je "ukrao" princ Luis, najmlađe dete Vilijama i Kejt.

foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Četvorogodišnjem princu očito je bilo dosadno, pa je pravio grimase, zevao i stalno zagovarao kraljicu, a u jednom trenutku je morala da interveniše i mama Kejt, kojoj očito nije baš prijalo njegovo ponašanje.

foto: Profimedia

"On je rok zvezda", "Princ Luis je baš nasmejao", "Izgleda da Kejt nije lako s njima", "Imamo novu zvezdu kraljevske porodice", neki su od komentara obožavatelja kraljevske porodice s društvenih mreža.

Njegovi stariji brat i sestra, osmogodišnji Džordž i sedmogodišnja Šarlot, tokom ceremonije bili su mirni i ozbiljni, a i oni su stalno pogledavali u Luisa.

foto: Profimedia

Britanski mediji pišu kako su se maleni prinčevi i princeza na događaju prvi put susreli sa svojim rođakom Lilibet, koja uskoro slavi prvi rođendan, a videli su i trogodišnjeg Arčija, koji se s Hari i Megan pre dve godine preselio u Kaliforniju.

(Kurir.rs)

Bonus video: