Foto: EPA/Carlos Durn Arajo, EPA/Ciro Fusco

JEDNA OD GLAVNIH TEMA

ŠAKIRA TEŠKA PREKO 350 MILIONA, PIKE NE MOŽE NI DA JOJ PRIĐE BOGATSTVOM: Evo koliko se procenjuje njegov imetak, nećete verovati

Pop kultura

Pop zvezda Šakira i njen partner, fudbaler Žerar Pike, stavili su tačku na svoju dvanaestogodišnju vezu, a sada mnogi nagađaju ko ima više novca od njih dvoje.

Svetski mediji danima bruje kako je Pike, navodno, prevario pevačicu sa studentkinjom, a neki pišu da se razlaz desio zbog starije dame.

Ipak, ovakvi raskidi često intrigiraju javnost, te se sada na društvenim mrežama mnogi interesuju ko koliko ima miliona na računu.

foto: Instagram

Iako su mnogi zgroženi činjenicom da je jedna od najlepših žena sveta prevarena, iznenađeni su i činjenicom da je Šakira mnogo bogatija od Pikea.

Prema različitim izvorima, Šakira ima neto vrednost od 350 miliona dolara. Naime, 45-godišnja Kolumbijka je prodala preko 75 miliona ploča, što ju je učinilo jednom od najprodavanijih muzičkih umetnika na svetu.

foto: Profimedia

Žerar je možda jedan od najboljih defanzivaca na svetu, ali je zaradio znatno manje od svoje partnerke, navodi se da 35-godišnji defanzivac ima neto vrednost od 80 miliona dolara. Španski defanzivac se okušava u drugim poduhvatima, uglavnom poker turnirima, digitalnim događajima, i osnivač je i predsednik Kosmos Holdinga, sportske i medijske investicione grupe koju je pokrenuo sa Hirošijem Mikitanijem (osnivač i predsednik japanske kompanije za e-trgovinu Rakuten, Inc.), Edmund Chu, Nullah Sarker i Mike Evans.

Par ima dvoje dece koji se zovu Milan i Saša i vlasnici su velikog imetka, od kojih je jedno vila u Majamiju.

Podsetimo, njih dvoje se nikada nisu zvanično venčali.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video: