Foto: Printscreen/Instagram

bezobrazluk

ONA JE ISFOLIRANA I LAŽNA: Bahata Dženifer Lopez ODUVALA novinarku! Došla da promoviše film, pa nije htela da odgovara na pitanja

Pop kultura

Čini se kao da je ovih dana Dženifer Lopez postala vrlo nedostižna, čak i novinarima. Nju je oduvek bilo teško impresionirati, ali sada je njena odbojnost prema medijima dostigla svoj vrhunac, tako da je na festivalu napravila skandal!

Muzička i filmska veteranka na "Tribeka" festivalu na kojem je predstavljen njen dokumentarac "Halftime" nije imala vremena ni želje da odgovara na pitanja novinara, ali to nije sve.

foto: Profimedia

Latino divu Dženifer Lopez na crvenom tepihu sačekalo je iznenađenje, koje je, sudeći po komentarima, a i njenoj reakciji, nije preterano oduševilo, iako se trudila da održi osmeh na licu.

Naime, grupa devojaka i mladića zaigrali su uz njen hit "Let's Get Loud" i posle kratkog nastupa pevačica se blago osmehnula i rekla: "Hvala vam, ljudi". Odmah potom, novinarka je postavila pitanje, ali je Džej Lo, ponovo kroz osmeh koji neprestano drži na licu, rekla: "OK, to je to", okrenula se i otišla.

Na kraju snimka jasno se vidi da je njen PR rukom spustio mikrofon novinarki kao znak da joj se više ne obraćaju.

Snimak koji je objavljen u magazinu "Variety" zabavio je njihove Instagram pratioce kojima se najviše dopala reakcija Džej Lo.

Komentari poput - "Nema ona vremena za pitanja", "Vidi se koliko je neimpresionirana i koliko je sve to smara", "Njeno 'uzbuđenje' je toliko lažno", "Ona se folira i kad diše", "Ne želi nikog ni da pogeda u oči", samo su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video: