bez pardona

NATAŠA BEKVALAC PRIZNALA ČEGA SE SVI STIDE! Pevačica otvorila dušu, ništa nije krila: SVI ZANEMELI zbog onog što je rekla

Stars

Pevačica Nataša Bekvalac dugo važi za jednu od najpoželjnijih pevačica na estradi i jednu od najlepših novosađanki.

Ipak, lepa Nataša nije nije krila da se ne oseća uvek poželjno i puno samopouzdanja, što bi malo ko priznao u današnje vreme.

foto: Kurir televizija

- Imam veoma poljuljano samopouzdanje još od najranije mladosti. Možda ne deluje tako, ali sam kao mlada žena i devojka bila jako, jako nesigurna. Pa i dan danas sam. To su svakodnevne borbe i ako delujem kao neko ko puca od samopouzdanja, to nije tako - otkrila je Nataša Bekvalac.

Ona je istakla da je lepota ponekad opterećenje, a nekada se otvaraju neočekivana vrata upravo zbog nje.

- Nikada nisam igrala na tu kartu, taj epitet mi se lepio, nisam ga ja samam sebi davala. To je uvek bilo opterećenje, jer je to nešto što se uvek stavljalo u prvi plan - istakla je Nataša.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: