RODITELJI JE SE ODREKLI! Poznata Zvezda Granda imala problem zbog 14 godina starijeg muškarca DANAS IZGLEDA BRUTALNO!
Foto: Printscreen

iskrena

RODITELJI JE SE ODREKLI! Poznata Zvezda Granda imala problem zbog 14 godina starijeg muškarca DANAS IZGLEDA BRUTALNO!

Stars -

Nadica Ademov, pevačica, objavljuje svoj album prvenac na kome je dugo i vredno radila.

Kako je i sama rekla, uživala je u svakom momentu snimanja albuma i spotova, a kako je istakla najvažnije joj je bilo da sve bude odrađeno kvalitetno.

Nadica Ademov
foto: Kurir televizija

Za rad na albumu angažovala je sve same stručnjake, a posebno je bilo interesentno što joj je, kao partner u jednoj pesmi bio čuveni tiktoker i najlepši radnik gradske čistoće, Jovica Vasić.

- Dejan Milićević je insistirao na tome. On se divno snašao, lepo se slika, baš se potrudio da sve bude odrađeno kako treba. Jovica glumi kralja u spotu "Kraljica" - otkrila je Nadica Ademov.

Popularna pevačica navela je da je u izuzetno bliskim odnosima sa Janom Todorović, za koju kaže da joj je kao druga majka.

Nadica Ademov
foto: Kurir televizija

- Ona je i ja imamo fantastičan odnos, kad god imam neki problem, prvo se njoj požalim, ona uvek zna dobro da me smiri - rekla je Nadica Ademov.

Da podsetimo, pevačica je ranije pričala kako su je se roditelji odrekli zbog veze sa 14 godina starijim muškarcem.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track