Foto: Profimedia

Da li je moguće?

IZBACILA KUMU SA PROSLAVE! Mlada pobesnela kada je videla nokte svoje najbolje drugarice: Nije ispoštovala njene ČUDNE zahteve!

Žena

Planiranje venčanja može biti neverovatno stresno jer mlada i mladoženja pokušavaju da osiguraju da njihov poseban dan prođe glatko i da se gosti dobro provedu. Sa toliko toga za planiranje, od cveća i centralnih delova do keteringa i kolača, nije iznenađenje da nezgode mogu izazvati više stresa i uznemiravanja nego inače.

Tako je žena iz SAD podelila iznenađujući razlog zašto se posvađala sa najboljom drugaricom uoči njenog venčanja, preneo je Miror. Ona je na Redditu objasnila neverovatan zahtev njene najbolje drugarice koja je trebalo da se uda, napisavši:

foto: Profimedia

- Dakle, mlada (24) i ja (25) smo najbolje prijateljice 15 godina, i uvek smo bile u dobrim odnosima bez svađa. To se može pripisati činjenicom da apsolutno mrzim sukobe, pa se uvek trudim da ili deeskaliram situacije ili jednostavno da se pridržavam njenih želja.

Svadbu je planirala skoro dve godine, a zamolila ju je da joj bude kuma čim se verila. Bila je presrećna što je bila deo ovog srećnog vremena za njenu najbolju prijateljicu, ali to uzbuđenje je polako počelo da jenjava zbog načina na koji se prema njoj ophodila poslednjih nekoliko meseci. Poslednja kap koja je prelila čašu desila se ovog vikenda tokom devojačke večeri. Nakon što je rano stigla da obavi dužnost kume i namesti ukrase, igre i drugo, žena tvrdi da je u početku sve išlo glatko, dok buduća mlada nije videla - njene nokte.

foto: Profimedia

- Počeli smo da se spremamo za zabavne svadbene igre kada me je moja prijateljica povukala u stranu da razgovaramo nasamo. Pretpostavljala sam da će biti reči o tome kako je prošao dan, ali ono što je rekla samo je povredilo moja osećanja. Rekla mi je da želi da ili iščupam nokte ili da odem kući jer je smatrala da su moji beli nokti suptilan pokušaj ili način da skrenem pažnju na sebe jer je bela 100% rezervisana za mladu - objasnila je ova devojka.

Braneći svoje bele nokte, rekla je prijateljici da su to bile maske koje je stavila na sastanak sa dečkom i da ih jednostavno nije skinula. Međutim, ona je odbila da ih ukloni na zahtev drugarice jer je smatrala da je to „smešno“ i da bi razumela da je u pitanju bela haljina.

Stvari su se ubrzo okrenule pogoršale:

- Prijateljica mi je rekala da odem jer nisam ispoštovala njene želje kao mlade. Uradila sam šta mi je rečeno i napustila događaj, a sada mi ljudi šalju poruke govoreći da samo treba da skinem nokte. Njen verenik me je čak zamolio da se izvinim i pomirim kako bi venčanje proteklo bez problema za nekoliko dana. Očigledno, nije mislila da ću zaista otići i mislila je da ću seći nokte nakon njene proslave.

foto: Printscreen Twitter

Objava je brzo prikupila preko 300 komentara, a mnogi su osudili ponašanje mlade prema sopstvenoj kumi.

- Tvoja prijateljica je smešna. To je vrlo verovatno jer ste izbegavali sukobe već 15 godina i ona smatra da je takvo ponašanje prihvatljivo, pa što pre zauzmete stav, to bolje - komentariše jedan korisnik, a drugi dodaje

- Smešna je. Ovo je bilo devojačko veče, a ne venčanje i nema zabrane boja za nokte. U potpunosti je na vama da sačuvate nokte i odustanete od nje ili da je slušate.

(Kurir.rs)

Bonus video: