nezaustavljiv

DARKO LAZIĆ SA DRUGOM PIJE PIVO DOK SE VOZE AUTOM OD 150.000 € Nakon hapšenja zbog alkohola i KOKAINA, NIJE naučio LEKCIJU (VIDEO)

Stars

Ljudski je grešiti, ali ponavljati u kontinuitetu jednu te istu grešku i time se javno hvaliti više je nego bezobrazno i bahato, a to je i ovoga puta uradio Darko Lazić.

foto: Kurir Televizija

Pevač, koji postaje sve popularniji po skandalima nego po muzici, nakon svih problema koje je izazvao vožnjom u pijanom i drogiranom stanju, ponovo je razbesneo javnost neodgovornim ponašanjem kada je pio pivo na mestu suvozača.

foto: Damir Dervišagić, Shutterstock

Čak se i ponosi

Darko Lazić podelio je na svom Instagram profilu snimak iz kola na kojem se nalazi i njegov prijatelj. Besne mašine i adrenalin sigurno su teme koje spajaju ova dva drugara. Njegov prijatelj je vozio svog "poršea", čija je cena preko 150.000 evra, dok je Lazić sedeo na mestu suvozača.

foto: Printscreen

Sve to, verovatno nikome ne bi zapalo za oko, da Darko na svom Instagramu nije okačio snimak na kojem njih dvojica nazdravljaju pivom.

foto: Printscreen Instagram

Bumerang na Instagramu je filter koji mnogi korisnici te društvene mreže rado upotrebljavaju, a izgleda da je i pevač podlegao trendovima, pa je brže bolje snimio novi prekršaj koji je napravio i ponosno ga pokazao mladim ljudima koji se ugledaju na njega i prate ga.

foto: M.M./ATAImages

Nakon lude vožnje u besnim kolima, Darko je otišao u jedan restoran. Pošto redovno svojim fanovima otkriva gde je i šta radi, on je okačio sliku na kojoj se vidi kako se dobro hrani. Na stolu su bili posluženi morski plodovi, a Lazić je zagolicao maštu publike kada se na jednom delu slike videla ženska ruka.

foto: Printscreen Instagram

Kurir.rs

Bonus video: