knjižara, Foto: AP/Ilustracija

bruka

HIT SCENA U KNJIŽARI! Čovek pitao prodavačicu da li imaju knjigu "Znakovi pored puta": Njen odgovor do suza nasmejao sve u radnji!

Društvo

Često se dešava da nas neke scene na ulici, prodavnici ili javnom mestu nasmeju do suza ili da nas "izbace iz takta", ali isto tako se desi i da sami budemo akteri nekih od njih.

Zanimljiva dešavanja, fotografije sa ulice ili prevoza često vidimo i na društvenim mrežama ili u objavama u raznim grupama pročitamo zanimljive priče ili situacije.

Ovoga puta je jedna Beograđanka na svom tviter nalogu sa svojim pratiocima podelila zanimljivu scenu iz jedne beogradske knjižare.

Naime, opisala je događaj koji joj je prepričala prijateljica koji je nju nasmejao do suza.

- Pričala mi je prijateljica, oplakala sam. Ulazi čovek posle nje u knjižaru i traži "Znakove pored puta", a prodavačica kaže: "Nemamo tu, ali imamo sve ostalo za polaganje vožnje" - napisala je ona na tviteru i dodala:

- Dakle morala sam jer suza suzu stiže.

Njen tvit nije nasmejao samo nju već i tviteraše koji su pročitali njenu objavu, a mnovgi od njih su je i komentarisali.

- U knjižari bi morali da znaju bar naslove naših klasika - prokomentarisala je zgroženo jedna korisnica, a druga je dodala:

- Presmešno je kad zanemariš činjenicu da je jadno i strašno.

Kurir.rs

Bonus video: