Foto: Printscreen YouTube

MNOGI JE PAMTE

DA LI BISTE JE PREPOZNALI DA JE SRETNETE NA ULICI? Evo kako danas izgleda lepa Ljubica iz filma KAD PORASTEM BIĆU KENGUR (FOTO)

Pop kultura

Iako je od premijere filma "Kad porastem biću Kengur" prošlo 18 godina, replike iz njega se i dan-danas citiraju, a autentični likovi ostali su u sećanju i onima koji su ga bar jednom odgledali.

Jedan od zapaženijih likova u filmu "Kad porastem biću Kengur" bila je čuvena konobarica iz lokalne kladionice, Ljubica.

foto: Printscreen YouTube

S obzirom na univerzalnost teme filma, nije ni čudno što je vremenom stekao status kultnog. Ovo ostvarenje, naime, prati život suseda u jednom voždovačkom kraju, njihove uspone i padove i ideju da uvek među “običnim smrtnicima” postoji neko ko se "izdigao" i uspeo u životu.

Ovde je to bio upravo Kengur (koga tumači Nikola Đuričko), mladi fudbalski golman koji igra za Istvič i napustio je Beograd. Ipak, u njemu je ostala njegova nekadašnja ljubav – čuvena Ljubica, koja se sa Kengurovim odlaskom našla u ljubavnom trouglu.

Ana Marković, koja tumači lik mlade konobarice, nakon ovog filma se pojavila u još nekoliko ostvarenja, uključujući i film “Žena sa slomljenim nosem”, gde je briljirala u ulozi prodavačice.

Sudeći po njenim objavama na društvenim mrežama, lepa Ana se u najvećoj meri posvetila porodici i odgoju dece, ali, sudeći po fotografijama – nije se mnogo promenila.

(Kurir.rs)

Bonus video: